Fenerbahçe'de forvete sürpriz isim!

10.05.2019 - 15:17 | Son Güncellenme: 10.05.2019 - 12:18

Bu sezon santraforlarından beklenen verimi alamayan Fenerbahçe, önümüzdeki sezon gol sorununu Atletico Madrid'in Hırvat oyuncusu Nicola Kalinic'i transfer etmek istiyor.

Kulüp tarihinin en kötü senesini geçiren Fenerbahçe gelecek sezon için şimdiden kolları sıvadı. Bu sezon transfer ettiği golü transferleri Slimani ve Frey'den neredeyse hiç katkı alamayan sarı lacivertli ekip bu kez işi sağlam tutmak istiyor.

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal gelecek sezon için kaliteli bir golcü istiyor. Bu doğrultuda Yanal'ın listesinin 1 numarasında Atletico Madrid'de istediği forma şansı bulamayan Nicola Kalinic var.

24 maç 4 gol
Bu sezon İspanyol devi ile toplamda 24 maça çıkan Hırvat golcü 4 gole imza attı. Diego Costa'nın gerisinde kalan Kalinic sürekli forma giyebileceği bir takıma gitmek istiyor.

Sezon sonu resmi teklif
Transfermarkt'in verilerine 14 milyon euro piyasa değeri bulunan Hırvat golcü Kalinic'i Fenerbahçe 1 yıllığına kiralamak istiyor. Ersun Yanal'ın çok istemesi üzerine Fenerbahçe yönetimi sezon biter bitmez hazırlık kampına yetişmesi için resmi hamlelere başlayacak.

Nicola Kalinic 2018 yılında İtalyan ekibi Milan'dan Atletico Madrid'e 14.5 milyon euroya transfer olmuştu. (Skorer)

Senin için hazırladığımız haberler