Fenerbahçe'de Fred yok! Derbi öncesi...

11.09.2024 - 20:55 | Son Güncellenme: 12.09.2024 - 09:04

Fenerbahçe'nin Süper Lig'de oynayacağı Kasımpaşa maçında takımın yıldız orta saha oyuncusu Fred'in oynaması beklenmiyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Fred yok! Derbi öncesi...

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe'nin deplasmanda Kasımpaşa ile oynayacağı maç öncesi Sarı-Lacivertlilerde önemli bir ismin durumu belirsiz.

Fenerbahçe'de Fred yok! Derbi öncesi karar...

Fenerbahçe'de sezonun 3. haftasında oynanan Çaykur Rizespor maçı ile sakatlığının ardından sahalara dönen Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred'in bu hafta Kasımpaşa karşısında dinlendirilmesi bekleniyor.

Fenerbahçeli yıldız derbi öncesi riske edilmeyecek

Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho, bu hamle ile 6. haftada oynanacak Galatasaray maçı öncesi 31 yaşındaki yıldızı riske etmemiş olacak.

Sofyan Amrabat, Fenerbahçe ile ilk maçına çıkıyor

Sarı-Lacivertliler'de teknik direktör Jose Mourinho'nun Kasımpaşa karşısında yeni transfer Sofyan Amrabat ve İsmail Yüksek'i Sebastian Szymanski'nin arkasında ikili oynatması bekleniyor.

Fred, Rizespor maçının kahramanı olmuştu

Fenerbahçe forması ile bu sezon Süper Lig'de 2 maça çıkan Fred, takımının 3. haftada 5-0 kazandığı Çaykur Rizespor maçında hat-trick yaparak yıldızlaştı.

Deneyimli sambacı, Sarı-Lacivertlilerin ligde Alanyaspor karşısında 3-0 elde ettiği galibiyette de sahada 90 dakika kalmıştı.

9 milyon 750 bin Euro transfer edildi

Fenerbahçe, 31 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusunu geçtiğimiz sezon başında Premier Lig devi Manchester United'dan 9 milyon 743 bin euro karşılığında kadrosuna katmıştı.

Sözleşmesinin ikinci yılında

Fenerbahçe'nin 4+1 yıllık sözleşme imzaladığı Fred, sarı lacivertli kulüpte kontranının ikinci yılını geçiriyor. 31 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 17 milyon Euro olarak gösteriliyor.

4 maçta 3 gol ve 1 asist kaydetti

Sarı lacivertli forma altındaki ilk sezonunda 35 maçta görev yapan Fred, 3 gol ve 8 asistlik katkı verdi. Bu sezon ise 4 resmi maçta sahaya çıkan Brezilyalı yıldız 3 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler