Fenerbahçe'de Giresunspor maçı öncesi sakatlık raporu! İyi haber...

21.09.2021 - 14:25 | Son Güncellenme: 21.09.2021 - 14:28

Fenerbahçe, Giresunspor maçına odaklandı. Sarı-lacivertlilerde Serdar Dursun takımla çalışmalara başladı. İşte Fenerbahçe'de sakatlık raporu...

Fenerbahçe'de Giresunspor maçı öncesi sakatlık raporu! İyi haber...

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında 23 Eylül Perşembe günü saat 20.00’da GZT Giresunspor ile Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarına Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı. Detaylar haberde... 

Antrenmanda hangi çalışmalar yapıldı

Fenerbahçe'de Medipol Başakşehir ile oynanan maça ilk 11’de başlayan oyuncular saat 11.00’da başlayan antrenmanı rejenerasyon ve aktif dinlenmeye yönelik çalışmalarla tamamladı. Diğer oyuncular ısınma, koşu ve koordinasyon çalışmalarının ardından 2 grup halinde top kapma ve pas çalışmaları yaptı. Şut ve pas çalışmalarının ardından antrenman, dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla noktalandı.

Sakat futbolcularda son durum

Sarı-lacivertlilerde Serdar Dursun takımla çalışmalara başlarken, Miha Zajc ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı. İrfan Can Kahveci, Nazım Sangare, Marcel Tisserand ve Jose Sosa’nın tedavilerine devam edildi.

Hedef 3 puan

Fenerbahçe, 22 Eylül Çarşamba günü yapacağı çalışmayla GZT Giresunspor maçının hazırlıklarını tamamlayacak. Fenerbahçe, ligdeki ilk yenilgisini Giresunspor maçıyla unutturmak istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler