Fenerbahçe'nin yıldızı Giuliano'ya talip çıktı!

30.12.2017 - 10:22 | Son Güncellenme: 30.12.2017 - 10:22

Fenerbahçe forması giyen Giuliano ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. İddiaya göre; Brezilya ekibi Santos, Giuliano’yu istiyor.

Giuliano’yu kandıracaklar

Futebol Interactivo duyurdu: Santos, Lima’dan boşalan bölgeyi Giuliano ile dolduracak. F.Bahçeli yıldızı, milli takım hocası Titi’nin gözü önünde olacağı bahanesiyle kandıracak.

Fenerbahçe'nin sezonun ilk yarısındaki parlayan yıldızı Giuliano için ülkesi Brezilya'dan flaş bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Fenerbahçe'nin de istediği Lucas Lima'nın Palmeiras'a imza atmasının ardından yerine birini arayan Santos, listesine sarı-lacivertli futbolcuyu aldı.

Teklif sunulacağı iddia edildi

Futebol Interactivo kanalı, Santos'lu yöneticilerin 27 yaşındaki 10 numara için piyasa araştırması yaptığını ve kısa süre içinde Fenerbahçe'ye teklif sunulacağını ileri sürdü. Haberin detayında kulüp başkanı Odilio Rodrigues'in transfer için bizzat devrede olduğu bilgisi paylaşılırken, takviye için yaklaşık 15 milyon euro'luk bir bütçe ayırdığının da altı çizildi. Giuliano'nun yanı sıra listede iki alternatif daha bulunduğu, bu isimlerin ise Oscar ve Alex Teixeira olduğu ifade edildi.

Dünya Kupası hedefi için

Üç oyuncunun da önemli liglerde görev yaptığının belirtildiği haberde Santos'un Giuliano'yu milli takım bahanesiyle ikna etmeye çalışacağı kaydedildi. Şu an Brezilya Milli Takımı'nda görev yapan ve Rusya'daki Dünya Kupası'nda forma giymek isteyen F.Bahçeli oyuncuya milli takım hocası Titi'nin gözü önünde olacağı söylenerek transferin bitirilmeye çalışılacağı detayı verildi. (Fotomaç)

Senin için hazırladığımız haberler