Fenerbahçe'de golcü adaylarının toplamı; Sıfır!

28.11.2017 - 10:01 | Son Güncellenme: 28.11.2017 - 10:01

Soldado’nun sakat, Janssen’in ise cezalı olduğu Kasımpaşa maçı öncesinde Fenerbahçe’de tam bir forvet krizi baş gösterdi.

Soldado’nun sakat, Janssen’in ise cezalı olduğu Kasımpaşa maçı öncesinde Fenerbahçe’de tam bir forvet krizi baş gösterdi… sarı-lacivertli ekibin diğer üç forveti van Persie, Fernandao ve Ahmethan geride kalan 13 haftada 162 dakika sahada kaldı. Gol veya asist yapamadılar.

Sivasspor maçının kahramanı Soldado, Pazar akşam 9 dakika sahada kalırken 4 kez topla buluştu, kısa sürede bir de kilit pas yaptı. Girdiği çukurda diz yan bağlarında esneme olduğu için oyundan çıktı. Yapılan ilk kontrolde Soldado en az 3 hafta sahalardan uzak kalacak.

Soldado sakatlığını öğrenmek için yanına gelen Aykut Kocaman’a,, “bu sahada nasıl futbol oynanmasına izin verilir” diye isyan etti. Aynı pozisyonda Kocaman oyuna girmeye hazırlanan Valbuena’ya ne yapması gerektiğini anlatmaya gitmedi. Soldado oyundan çıkar çıkmaz tercüman Deniz’le beraber soluğu yanında aldı.

Soldado, MR’ı çekildikten sonra eşiyle beraber İspanya’ya gidecek. Hem burada alt yapısından yetiştiği Real Madrid’in takım doktoruna görünecek hem de eşinin vefat eden kaynanasının cenazesine katılacak. Soldado, Perşembe günü İstanbul’a dönecek.

van Persie'den Kocaman'a: Üzülme ben varım!

Fenerbahçe, Pazar akşam Antalya karşısında 3 puanı tek golle kazanırken, hem Janssen’i hem de Soldado’yı kaybetti… galibiyet için Aykut Kocaman’ı ilk arayıp tebrik eden Başkan Aziz Yıldırım olurken ikinci kişi ise Robin van Persie’ydi. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir forma giyemeyen ama geçen hafta idmanlara başlayan van Persie, “3 puan için kutlarım. Artık yarıştayız. Vincent ve Roberto olmadığı için de üzülme. Ben varım” dedi. van Persie, “gereğini yapacağım” açıklamasının geldiği süreçte Kocaman’ı Hasan Ali ile beraber arayan iki isimden birisiydi. (Fotospor)

 

Senin için hazırladığımız haberler