Fenerbahçe'de gündem Erol Bulut değil Trabzonspor

22.02.2021 - 13:48 | Son Güncellenme: 22.02.2021 - 13:53

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri...Fenerbahçe'de Göztepe yenilgisi sonrası sarı-Lacivertli taraftarlar oynanan kötü oyun mağlubiyet nedeniyle Erol Bulut'u istifaya davet ettiler. Fenerbahçe'de Erol Bulut ile yollar ayrılacak mı? Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'de gündem Erol Bulut değil Trabzonspor

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Kadıköy'de Göztepe'ye 1-0 yenilerek şampiyonluk yarışında lider Galatasaray'ın 3 puan arkasına düşen Fenerbahçe'de oynanan kötü futbolun yankısı sürüyor. İç sahada Konyaspor, Yeni Malatyaspor, Beşiktaş, Galatasaray, Göztepe'ye yenilen Hatayspor ile berabere kalan sarı lacivertlilerde teknik direktör Erol Bulut eleştirilerin odağındaki isim.

Sosyal medyada Bulut eleştirileri sürerken yönetim ve teknik ekip pazar günü oynanacak Trabzonspor maçına kilitlenmiş durumda. Deplasmanda yapılacak karşılaşmada kaybedilecek puan ve puanların Fenerbahçe'de taşları yerinden oynatabileceği belirtiliyor.

Erol Bulut, Göztepe maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Kaybedilen bir 3 puan var. Bundan dolayı taraftarlarımızdan özür diliyoruz ama bunu telafi edeceğimiz maçlar var. Önümüzde 15 hafta var, bunun başlangıcını Trabzon'da yapmamız gerekiyor. Bunu yapacak güçteyiz" diyerek hedef olarak Karadeniz'deki kritik maçı gösterdi.

Yönetimden mesaj: 'Takıma güveniyoruz'

Göztepe yenilgisinden sonra Fenerbahçe yöneticisi Erol Bilecik, sosyal medya hesabından; "Uzun ve zorlu şampiyonluk yolunda takımıza güveniyoruz. İyi günde de kötü günde de sonuna kadar Fenerbahçe" mesajını paylaştı.

Gustavo dönüyor, İrfan Can ilk kez

Fenerbahçe'de şampiyonluk yarışındaki kritik Trabzonspor maçı öncesi Luiz Gustavo, İrfan Can Kahveci ve Filip Novak'ın sakatlıkları bulunuyor. Gustavo ve İrfan Can'ın zorlu maça yetiştirilmesi hedefleniyor. Sarı lacivertlilerde Trabzonspor maçında Gustavo'nun 11'de, İrfan Can'ın ise yedekler arasında olması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin Akyazı'da galibiyeti yok

Fenerbahçe deplasmanda Trabzonspor’u en son Süper Lig’de 26 Aralık 2016’da Avni Aker Stadı’nda 3-0 yendi. Trabzonspor'un yeni evi Akyazı Stadı’nda ise sarı lacivertlilerin galibiyeti bulunmuyor. Lig maçlarında Akyazı Stadı'nda alınan sonuçlar şöyle:

Trabzonspor-Fenerbahçe 1-1 (28 Ocak 2018)
Trabzonspor-Fenerbahçe 2-1 (25 Kasım 2018)
Trabzonspor-Fenerbahçe 2-1 (1 Şubat 2020)

Senin için hazırladığımız haberler