Fenerbahçe'de gündem: Neden Kadıköy?

14.12.2020 - 00:37 | Son Güncellenme: 14.12.2020 - 08:13

Fenerbahçe'de Kadıköy'de üst üste alınan 3 yenilgi sonrası panik havası yaşanmıyor. Yönetim de aynı Erol Bulut gibi "Kadıköy'de neden kazanamıyoruz?" sorusunun yanıtını merak ediyor.

Fenerbahçe'de gündem: Neden Kadıköy?

Barış ŞEHİRLİOĞLU - AJANSSPOR

Fenerbahçe’nin kendi sahasında Yeni Malatyaspor’a 3-0 yenilmesinin ardından kulüpte ne yapılacağı tartışılıyor. Teknik direktör Erol Bulut, iç sahada neden hakkındaki soruya "Neden kazanamıyoruz? Güzel soru... Biz de bu mağlubiyetlerin sebebini bulmaya çalışıyoruz. Savunmada çok ciddi sorunlarımız var. Burada 4 pozisyondan 3'ü gol oldu. Beşiktaş maçında 5-6 pozisyondan 4'ü gol oldu. Biz de bu sorunları bulmaya çalışıyoruz" diye yanıt vermişti.

Fenerbahçe'de durum değerlendirmesi yapılacak

Yönetim kanadında alınan olumsuz sonuçlara karşın bir panik havası yaşanmıyor. Ancak yöneticiler Kadıköy'deki başarısızlığın nedenini merak ediyor. Sportif direktör Emre Belözoğlu, teknik direktör Erol Bulut ve futboldan sorumlu yöneticiler sıcağı sıcağına masaya oturmaktan kaçındı. Hafta içinde bir durum değerlendirmesi yapılabileceği belirtiliyor.

Transferde durum

Fenerbahçe Teknik Direktörü Bulut'un savunmada çok ciddi sorunlarının bulunduğu dile getirmesinin ardından transfer döneminde yapılacak takviyeler merak ediliyor.

Teknik ekipten gelecek rapor önemli

Yönetim bu konuda Bulut ve sportif direktör Emre Belözoğlu’nun değerlendirme yapmasını bekliyor. Ayrıca şu ana kadar kadar hiçbir futbolcunun takımdan ayrılması yönünde bir görüş gelmedi. Teknik ekipten gelecek rapor sonrası transfer için düğmeye basılacak.

Senin için hazırladığımız haberler