Fenerbahçe'de Luiz Gustavo krizi! Tüm talepleri geri çevirdi

30.06.2022 - 14:06 | Son Güncellenme: 30.06.2022 - 14:15

Fenerbahçe'de 4 Milyon Euro ile takımın en yüksek maaş alan futbolcusu olan Luiz Gustavo, yönetimin tüm taleplerini geri çeviriyor. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'de Luiz Gustavo krizi! Tüm talepleri geri çevirdi

Fenerbahçe'de yaşdığı sakatlıklar, yaşı ve aldığı yüksek ücret nedeniyle gönderilmek istenen Brezilyalı futbolcu yönetimin taleplerini reddediyor.

Ne fesihe yanaşıyor ne de indirim yapıyor

Sabah'ta yer alan habere göre; 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 34 yaşındaki ön libero, yönetime kontratını feshetmek istemediğini bildirdi. Ardından da maaşında indirim talebinde bulunan kulübe olumsuz yanıt verdi. 

Botafogo ile Gustavo pazarlığı

Deneyimli oyuncuya takım arayan sarı lacivertliler, Brezilya ekibi Botafogo ile masaya oturdu. Sambacılar talip olduğu Gustavo'ya bonservis ödemeye yanaşmazken, maaşının yarısını ödeyerek kiralık olarak kadrolarına katabileceklerini Fenerbahçe'ye iletti. Sarı lacivertliler ise bu teklifi beklemeye aldı.

İlgini Çekebilir
Jesus istedi, yönetim alıyor! İşte F.Bahçe'nin yeni sol beki...
Habere Git

Luiz Gustavo'nun Fenerbahçe performansı

Fenerbahçe'nin 2019-2022 sezonunun başında Marsilya'dan 6 milyon Euro bonsevis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Luiz Gustavo, sarı lacivertli formayla 97 maça çıkıp 5 gol ve 7 asistlik performans sergiledi. 34 yaşındaki futbolcu geride kalan sezonda ise 28 karşılaşmada sahaya çıkarken 1 gol ve 1 asist kaydetti. Kariyerinde Brezilya Milli Takımı'nda da 40 kez oynayan deneyimli ön libero 2 asist ve 2 gollük katkı verdi. Gustavo'nun güncel piyasa değeri ise 1.2 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler