Fenerbahçe'de haberler güzel... Dönüyorlar!

12.11.2017 - 02:37 | Son Güncellenme: 12.11.2017 - 02:37

Fenerbahçe'de haberler güzel... Dönüyorlar!

Büyük umutlarla kadroya katılan ancak sakatlıkların etkisinden bir türlü kurtulamayan Mehmet Ekici iyileşti. Başarılı orta saha oyuncusunun tedavisi tamamlanırken, Ekici yarından itibaren tempolu bir şekilde takımla çalışacak. (Fanatik)

Sadece o değil, yaklaşık 2 aydır sahalardan uzak kalan Robin van Persie de geri dönüyor.

Vertigo problemi yaşadığı iddia edilen ancak Slovakya Milli Takımı’nda önceki günkü maçta 90 dakika sahada kalan Martin Skrtel’in de sıkıntısı kalmadı. Başarılı stoperin milli takım dönüşünde, çarşamba günü hemen idmanlara katılacağı öğrenildi.

 Bu üç futbolcuya ek olarak Janssen’in tedavi süreci olumlu şekilde ilerliyor, Fernandao da hocasının gözüne girmek istiyor. Sakatların bir bir takıma katılmasıyla birlikte teknik direktör Aykut Kocaman’ın kadro olarak eli güçlenecek.

Ozan Tufan’dan güzel haber

Sezon başında çok eleştirilmesine rağmen her geçen hafta daha etkili olmaya başlayan Ozan Tufan, A Milli Takım’da sakatlanmıştı. Bu gelişme Fenerbahçe teknik heyetinin moralini bozarken, yapılan kontrollerin ardından Ozan’ın durumunun ciddi olmadığı belirtildi. Ağrıları büyük ölçüde geçen Ozan, Arnavutluk karşılaşmasında az süre alacak. Başarılı orta saha oyuncusu Sivasspor mücadelesinde ise bir aksilik olmazsa rahatlıkla forma giyebilecek.

Milli oyuncular yüzleri güldürdü

Fenerbahçe’de özellikle son periyotta beklentilerin altında kalan futbolcular, ülkelerinin milli takımlarında ise başarılı bir performans ortaya koydular. Vertigo olduğu iddia edilen Skrtel, Slovakya formasıyla 90 dakika sahada kalırken, Neto da Portekiz Milli Takımı’nda ilk 11’de sahaya çıktı. Giuliano’nun 80 dakika oynadığı Japonya maçında ise Brezilya, 3-1’lik skorla kazandı. Sambacı, etkili bir futbol sergiledi.

Sağ beke çözüm aranıyor

Isla sakatlandıktan sonra Şener Özbayraklı Osmanlı maçında büyük bir hataya imza atarken, golü yedirmişti. Teknik direktör Aykut Kocaman, Isla dönene kadar savunmanın sağına çözüm arıyor. Şener’i ilk 11’de oynatmayı düşünmeyen Kocaman, Dirar’ı buraya çekebilir. Önünde ise Aatif oynayabilir. Bir diğre ihtimal ise Ozan Tufan’ın bu bölgede görev yapması. Ancak Ozan A Milli Takım’da sağ bekte oldukça yetersiz kalmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler