Ali Koç, Joachim Löw İle online Görüşme Gerçekleştirdi! Mesut Özil...

İsa Kethüda
04.01.2022 - 23:46 | Son Güncellenme: 05.01.2022 - 16:44

Son dakika haberleri... Teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Joachim Löw ile online bir görüşme gerçekleştirdi. İşte görüşmenin detayları.

Ali Koç, Joachim Löw İle online Görüşme Gerçekleştirdi! Mesut Özil...

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR

Fenerbahçe’de hareketli saatler.. Teknik Direktör konusunda son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Başkan Ali Koç hem Bilic hem de Löw ile birebir görüşme yaptı ve kararını Çarşamba günü verecek. Hedef Adana Demirspor maçında stada yeni hocayı getirmek. 

Mesut Özil, Almanya'ya gitti iddiası

Mesut Özil, Almanya’ya gitti iddiası. Son birkaç gündür antrenmanlara çıkmayan ve sık sık salonda çalışıyor denilen Mesut Özil’in, Almanya’ya Löw ile bir görüşme yapmak için gittiği iddiaları camia içinde konuşulmaya başlandı. 

Takım idman fotolarında yer almayan Mesut Özil’in, Almanya’da Löw ile bir araya geldiği ve takım ile ilgili detaylı görüşme yaptığı öğrenildi.

İsmail Kartal'dan Löw'e bilgi

Kulüp içinde Mesut nerede sorusuna sık sık içeride salonda birebir çalışma yapıyor cümlesi basına defalarca servis edilirken, tek kare fotoğrafının siteye konmaması dikkat çekti. Öte yandan, yardımcı kadroda yer alması kesinleşen İsmail Kartal da, sık sık Löw ile görüşme yaptı ve takım ile ilgili bilgiler verdi. 

Ali Koç, Löw ile online görüştü

Başkan Ali Koç, aslında koronavirüs (Kovid-19) olmasaydı birebir görüşme yapmak üzere Almanya’ya giderek Löw ile yüz yüze görüşecekti. Sağlık sorunu yüzünden görüşme online olarak akşam geç saatlerde gerçekleşti. 

İlgini Çekebilir
Türkiye'nin en değerli takımı belli oldu!
Habere Git

İşte masada yer alan görüşmenin detayları: 

  • 2.5 yıllık sözleşme
  • Yıllık 4.5 milyon Euro garanti ücret
  • 4-5 yardımcısı ile gelme garantisi. Ve yardımcılarının maaşları kulüp tarafından ödenecek. Yardımcılar için ödenecek olan rakam ise 3 milyon Euro civarında.
  • Futbol tamamen Löw’e bağlanacak
  • Takıma önümüzdeki sezon için 5-6 transfer takviyesi garantisi verildi
  • 30 ile 35 milyon Euro’luk transfer bütçesi garantisi sunuldu 

Bilic haber bekliyor

Öte yandan, defalarca görüşülen ve anlaşmaya varılan Slaven Bilic ise yönetimden haber bekliyor. Başkan Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri ile sık sık görüşen ve Çin macerasını sona erdiren Hırvat teknik adam, yönetimin çağrısını bekliyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin gündemindeki Slaven Bilic'ten Çin'e veda!
Habere Git

Kritik 24 saat

Başkan Ali Koç, Çarşamba günü son kez yönetim kurulu üyesi arkadaşları ile bir toplantı yapacak ve hoca konusunda son kararı verecek.

Mesut Özil faktörü

Mesut Özil, sık sık görüştüğü Löw’ün gelmesi yönünde takım olarak onay verdiklerini yönetime ve başkana bildirdi.

Senin için hazırladığımız haberler