Fenerbahçe'de hedef Suarez veya Sanches...

24.08.2018 - 12:33 | Son Güncellenme: 24.08.2018 - 12:33

Fenerbahçe'de Josef de Souza'nın satışının ardından orta saha için çalışmalara başlandı. Adaylar arasında Barcelona'dan Denis Suarez ile Bayern Münih'ten Renato Sanches var.

Fenerbahçe'de gözler Josef de Souza'nın transferinin ardından orta sahaya yapılacak takviyeye çevrildi.

Listedeki isimler, Barcelona'dan Denis Suarez ve Bayern Münih'ten Renato  Sanches... Fenerbahçe'nin bu iki isimden birini kiralık olarak kadrosuna katacağı, Cocu'nun ilk tercihinin Suarez olduğu öğrenildi.

Bu sezon Barcelona kadrosunda rotasyona dahil olamayan Suarez'in Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı transferin bitmesinin an meselesi olduğu öğrenildi.

Suarez transferi gerçekleşmezse rota Almanya'ya dönecek. Bayern'in büyük umutlarla transfer ettiği ancak forma şansı bulamayan Renato Sanchez'in de Suarez gibi kiralanabileceği gelen bilgiler arasında. Bu arada İngiliz basını ise Tottenham'ın Fransız yıldızı Sissoko'yu Fenerbahçe'ye yazdı.

24 yaşındaki İspanyol oyuncu Suarez geçen sezon Barcelona'da 18 lig maçına çıktı. 2 gol, 2 asistle oynadı.

SOLDADO İÇİN ANLAŞAMADILAR

Fenerbahçe, Souza'nın transferinin ardından Al Nassr kulübü yetkilileriyle Soldado transferi için de masaya oturdu. Sarı-lacivertliler, oyuncunun bonservisi için 5 milyon Euro talep ederken, anlaşma sağlanamadı. Böylelikle Soldado takımda kaldı. Fenerbahçe'de Valbuena'nın takımdan ayrılma ihtimali ise Suudi Arabistan'da transfer sezonunun kapanmasıyla hayli azaldı. (Sabah)

 

Senin için hazırladığımız haberler