Fenerbahçe, Chelsea'yi Hakim Ziyech için ikna etmeye çalışacak

Eren Tuncay
10.02.2023 - 12:54 | Son Güncellenme: 10.02.2023 - 13:21

Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe, Samet Akaydin ve Jayden Oosterwolde transferlerinin ardından Hakim Ziyech'i kadrosuna katmak istiyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe, Chelsea'yi Hakim Ziyech için ikna etmeye çalışacak

AJANSSPOR - HABER

Kahramanmaraş merkezli, 10 ili etkileyen iki deprem dolayısıyla ülkede spor aktiviteleri de durdurulmuştu. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, liglerin 3-4 Mart tarihlerinde yeniden başlayacağını açıkladı.

Transfer tarihi de uzadı

Öte yandan 8 Şubat'ta Türkiye'de ara transfer dönemi normalde biterken, yaşanan olaylardan ötürü FIFA'ya özel talepte bulunan TFF'nin talebi onaylandı. Türkiye'de transfer dönemi 18 Şubat'a kadar devam edecek.

İki transfer yapıldı, üçüncü yıldız isim

Fenerbahçe'de gündem yıldız transferi. Jorge Jesus'un istekleri doğrultusunda kadrosuna Samet Akaydin ve Jayden Oosterwolde'yi katan sarı-lacivertlilerde hedef golcü kanat oyuncusu olacak.

İlgini Çekebilir
Büyükekşi açıkladı! Lig tekrar ertelendi, takımlar ligden çekildi
Habere Git

Chelsea'yi ikna etmeye çalışılacak

Fanatik'in haberine göre Fenerbahçe, Chelsea'den Hakim Ziyech'i kiralamak istiyor. Bu doğrultuda sarı-lacivertli yönetim, İngiliz kulübünü ikna etmeye çalışacak. Hakim Ziyech ise Chelsea'den ayrılmaya sıcak bakıyor.

PSG'ye transferi iptal olmuştu

Paris Saint-Germain'nin Hakim Ziyech transferi, Chelsea'nin belgeleri zamanında göndermemesi nedeniyle iptal olmuştu. PSG, Ziyech transferini tamamlamak için Chelsea'den doğru belgeleri istedi ancak İngiliz ekibi üç kere yanlış evrak göndermişti.

Bu sezon çok şans bulamadı

2020 yılında Ajax'tan Chelsea'ye 40 milyon Euro'ya transfer olan Ziyech, bu sezon çıktığı 15 resmi maçta 1 asist katkısı yapmıştı.

İlgini Çekebilir
Robin van Persie'den destek
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler