Fenerbahçe'de ibre yeniden Abdullah Avcı

15.05.2020 - 16:05 | Son Güncellenme: 15.05.2020 - 20:15

Fenerbahçe'de ibre yeniden Abdullah Avcı

Fenerbahçe'de teknik direktör adayları adeta saat saat değişiklik gösteriyor. Medya mensupları hemen hemen her gün bir hoca ile söz kesildiğini duyuruyor. Ama kulüpten henüz bu konuda yapılan resmi açıklama yok. 

Salim MANAV - AJANSSPOR

Son günlerde Nenad Bjelica ve Erol Bulut ismi ön plana çıktı. Bu iki isimle prensip anlaşmasına varıldığı söylendi fakat bu iddialar da doğrulanmadı. Daha önce M. City'i çalıştıran Manuel Pellegrini de iddialar arasında ancak Ajansspor olarak farklı bilgiye ulaştık. 

Fenerbahçe teknik direktörlük konusunda ilk günlerdeki noktaya döndü ve daha önce temas sağladığı isim Abdullah Avcı'yı tekrardan gündemine aldı. O dönem sosyal medyadaki olumsuz tepkilerden dolayı Avcı ismini rafa kaldıran yönetimin şu anda en güçlü adayı Abdullah Avcı.

Sarı Lacivertli takımda gelecek sezon sportif direktör olacak olan Emre Belözoğlu'nun Abdullah Avcı'yı çok istediği, Ali Koç'un da gönlündeki ismin Avcı olduğu, ilk 2 sezonun ardından yabancı hoca ile riske girmek istemediği öğrenildi.

Ali Koç teknik direktörlük konusunda yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Şu anda yerli ve yabancı 3 hocayla görüşüyoruz. Genç, Türkiye'yi iyi bilen, ya da çok çabuk adapte olabilen 40-50 yaş arası, ekonomik durumlara uyum sağlayabilecek çoklu oyun anlayışı deneyebilecek türde hoca arıyoruz." 

Bu isimlerin Abdullah Avcı, Zlatko Dalic ve Bjelica olduğu öne sürüldü. 

 

Bjelica'nın 1+3 yıllık sözleşme önerisine sıcak bakmadığı, Ali Koç'un ise gelecek sezon seçim olduğu için bu sözleşmeyi önerdiği belirtildi. 

Fener yönetimi Bjelica'nın opsiyona yaptığı itirazdan vazgeçmesini beklese de bir yabancı hoca adayı şu anda Hırvat Milli Takımı'nı çalıştıran Zlatko Dalic. 

Senin için hazırladığımız haberler