Fenerbahçe'de Igor Kokoskov dönemi sona eriyor

17.07.2021 - 22:14 | Son Güncellenme: 17.07.2021 - 22:36

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe Beko Başantrenörü Igor Kokoskov takımla yol ayrımına geldi. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'de Igor Kokoskov dönemi sona eriyor

AJANSSPOR - HABER

 

Fenerbahçe Erkek Basketbol şubesinin başantrenörü Igor Kokoskov önümüzdeki sezon sarı-lacivertlileri çalıştırmayabilir. İstanbul'daki ilk yılında beklentilerin bir hayli altında kalan antrenör, kulüp yönetiminin gözünden düşmüştü. Sırp çalıştırıcının NBA ekiplerinden Dallas Mavericks'le anılması üzerine Fenerbahçe cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. 

Fenerbahçe'den ayrılabilir

Sports Digitale'de, Fenerbahçe Beko'nun Sırp antrenörle yol ayrımına gideceği ileri sürüldü. Geçtiğimiz yıl Euroleague'de ve Basketbol Süper Ligi'nde beklentileri karşılayamayan Igor Kokoskov, yönetimi değişime itmişti. İlk etapta Bayern Münih Başantrenörü Trinchieri'nin adı anılsa da bir yerden sonra bu iddialar karşılıksız kaldı. Ancak bu kez Igor Kokoskov'a Dallas Mavericks'in talip olduğu haberleştirildi. 

Obradovic'in yerini dolduramadı

ING Basketbol Süper Ligi finalinde Anadolu Efes’e 3-0’lık skorla boyun eğen Kokoskov’un ekibi, EuroLeague’de de yılar sonra Final-Four’u göremedi. Buna karşılık Fenerbahçe Yönetimi, Kokoskov ile yola devam edileceğini açıklayarak yeni sezonun planlamasına başlandığını duyurmuştu. Bir nevi, Trinchieri iddiası kulüp yönetimince yalanlandı. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe’nin hocasına göz koydular! Teklif yapacaklar
Habere Git

Dallas yardımcı koç olarak istiyor

Ancak Eurohoops’un haberi Kokoskov’un Fenerbahçe’deki geleceğini bir kez daha tartışmaya açtı. Sitede NBA ekiplerinden Dallas Mavericks’in, Igor Kokoskov'u yardımcı koç olarak takımın başına getirmek istediği açıklandı. 

Senin için hazırladığımız haberler