Fenerbahçe'de iki futbolcu ayrılığın eşiğinde

Eren Tuncay
18.08.2021 - 11:20 | Son Güncellenme: 18.08.2021 - 12:01

Transfer haberleri... Fenerbahçe'nin yollarını ayırmak istediği Mauricio Lemos ve Sinan Gümüş yolcu. Lemos'la Aris, Sinan Gümüş ile Fatih Karagümrük ilgileniyor.

Fenerbahçe'de iki futbolcu ayrılığın eşiğinde

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe bir yandan santrfor ve sol kanada takviye peşinde koşarken bir yandan da kadroda düşünülmeyen oyuncularla yolları ayırmak istiyor.

Fenerbahçe'de geçen sezon transfer edilen ve bu sezon kadroda düşünülmeyen stoper Mauricio Lemos ve Sinan Gümüş ayrılığa en yakın isimler olarak gözüküyor.

Lemos Aris'e çok yakın

Mauricio Lemos'a talip olan Yunanistan ekibi Aris, oyuncuyu kadrosuna katmaya çok yaklaştı. Milliyet'in haberine göre Yunan ekibi, Lemos'u satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor. Uruguaylı futbolcunun Süper Lig 'den de talipleri var ancak Mauricio Lemos'un Aris'e transfer olmayı istediği öğrenildi.

Fenerbahçe geçen sezon 25 yaşındaki futbolcuyu Las Palmas'tan 1.5 milyon Euro'ya transfer etmişti.

Sinan Gümüş'e Karagümrük talip

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın raporu sonrası kadro dışı bırakılan Sinan Gümüş'ün yeni adresi belli oluyor. Vole'nin haberine göre Fatih Karagümrük, futbolcu için resmi teklif yaptı.

İstanbul'da kalmak isteyen Sinan Gümüş'ün Karagümrük ile anlaştığı, kulüpler arasında da ufak pürüzlerin kaldığı belirlendi. Sarı-lacivertli takıma geçtiğimiz sezon başında gelen 27 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 20 karşılaşmada 3 gol atarken 1 de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler