Fenerbahçe'de iki oyuncuya lisans çıktı

10.09.2020 - 14:49 | Son Güncellenme: 10.09.2020 - 14:49

Son dakika Fenerbahçe haberi... Çaykur Rizespor maçı için yeni transferlere lisan çıkartmaya çalışan Fenerbahçe'de iki oyuncunun lisansı çıktı. Peki Fenerbahçe'de kimlere lisans çıktı? İşte detaylar...

Fenerbahçe'de iki oyuncuya lisans çıktı

Barış ŞEHİRLİOĞLU - AJANSSPOR

Süper Lig'de yeni sezonunun açılışını yarın Çaykur Rizespor deplasmanında yapacak olan Fenerbahçe, maç öncesi lisans sorunu ile karşı karşıya kaldı.

 

Harcama limiti engeline takılan sarı lacivertliler 11 yeni transferi ve sözleşme yenilenen üç oyuncusuna şu ana kadar lisans çıkaramadı. Bankalar Birliği ile masada son detayları görüşen Fenerbahçeli yetkililer lisanların yetişmesi için yoğun çaba harcıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu resmi sitesinde yer alan kadroya göre; Fenerbahçe'nin iki genç oyuncusuna lisans çıktı. Stoper Gürkan Başkan ve forvet Gülhan Üreyen kadroya dahil edilen yeni isimler oldu.

Sarı lacivertlilerin lisansı onaylanmış 19 futbolcusu bulunuyor.

Mert Hakan Yandaş Gökhan Gönül, Caner Erkin, Filip Novak, Barış Sungur, Jose Sosa, Sinan Gümüş, Lemos, Enner Valencia, Mame Thiam ve İsmail Yüksek ve sözleşmeleri yenilenen Ozan Tufan, Nabil Dirar ve Tolga Ciğerci'nin lisans probleminin çözülüp çözülemeyeceği bu akşam 20.00'ye kadar belli olacak.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler