Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci gelişmesi! Görüşme...

12.10.2024 - 11:20 | Son Güncellenme: 12.10.2024 - 11:25

Süper Lig devi Fenerbahçe yönetimi ismi Galatasaray ve birçok Avrupa kulübü ile anılan ve sözleşmesi sona erecek olan İrfan Can Kahveci ile anlaşma sağladı. Detaylar...

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci gelişmesi! Görüşme...

AJANSSPOR HABER

Bu sezon Jose Mourinho yönetiminde fazla forma şansı bulamayan İrfan Can Kahveci'nin sözleşmesi sene sonunda sona erecek. Sarı-Lacivertliler milli oyuncuyla yeni sözleşme imzalamak için yaptığı görüşmelerde ilerleme kaydettiği iddia edildi. Detaylar...

Galatasaray'a yazıldı

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan milli futbolcunun adı bir süredir Galatasaray ve birçok Avrupa kulübü ile anılıyordu.

Anlaşma tamam

Takvim'de yer alan habere göre; Fenerbahçe yönetimi, İrfan Can Kahveci ile yüzde 90 oranında anlaşma sağladı. Şu anda 20 milyon lira maaşı olan ve takımın en az kazanan isimlerinden biri durumuna düşen yıldız futbolcunun imza atması durumunda garanti ücretinin 60 milyon lira seviyelerine yükseltilmesi bekleniyor.

Gitmek istemedi

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; 3 yıllık sözleşmeye imza atacak olan İrfan Can'ın iddia edilenlerin aksine takımdan ayrılmak gibi bir düşüncesinin de hiçbir zaman olmadığı ifade ediliyor.

Bu sezon 11 maçta 416 dakika sahada kalabilen ve takımına 1 gol, 1 asistlik katkı veren yıldız futbolcunun milli ara sonrası resmi imzayı atacağı öğrenildi.

İlk 11'e dönecek

Teknik direktör Jose Mourinho milli ara sonrası İrfan Can'a daha fazla şans vermeyi düşünüyor. Portekizli hocanın Maximin'in yerine milli futbolcuyu 11'e monte edeceği belirtiliyor.

Senin için hazırladığımız haberler