Fenerbahçe'de işler netleşti... İşte transfer raporu...

10.11.2017 - 03:29 | Son Güncellenme: 10.11.2017 - 03:29

Fenerbahçe'de işler netleşti... İşte transfer raporu...

Fenerbahçe, devre arasında takviye yapabilmek için önce yabancı kontenjanını boşaltacak. (Fanatik)

 Van Persie, Aatif, Fernandao ve Neustadter gibi isimler gözden çıkartıldı.

 Transferde öncelik sol bek ve çok yönlü hücumcu orta saha.

Ayrıca stoper için de çalışma yapılacak. Rahman Baba, Ben Arfa ve Gustavo Gomez, yönetiminde listesinde ilk sırada.

Kadroda 14 yabancı bulunuyor. Ayrıca Eljif Elmas’a da ocakta lisans çıkartılacak. Devre arasında takviye yapmak için kolları sıvayan yönetim, önce kontenjanı boşaltmak için ter dökecek. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Van Persie ile görüşme yapılıp, alacağının bir bölümü karşılığında bonservisinin teklif edilmesi planlanıyor. Sezon başında Spartak Moskova’nın istediği Neustadter de hem gelir elde edilmesi hem de vasat performansı nedeniyle gözden çıkartıldı. Fernandao’yu transfer etmek için harekete geçen Bursaspor’a, “Gelin görüşelim” mesajı gönderilecek.

Süper Lig’den birçok talibi olan Aatif da gönderilecek isimler arasında yer alıyor. Yabancıların dışında; Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal ve Şener Özbayraklı gibi beklentilerin altında kalan yerlilerle de teklif gelmesi halinde yollar ayrılacak.


Ocak ayı için düşünülen tek takviye hücuma dönük çok yönlü bir orta saha oyuncusuydu. Haftalar ilerledikçe öncelik sırası değişti, sol bek arayışları başladı. Aykut Kocaman, bu iki bölgeye mutlaka transfer yapılmasını istiyor. Ayrıca bir de stoper aranıyor. Fenerbahçe’nin kalabalık bir transfer listesi var. Ancak öncelikler belirlendi. Sol bekte Luke Shaw için yapılan girişimler sonuç vermeyince, rota Chelsea’li Abdul Rahman Baba’ya çevrildi. Ganalı’nın kiralık olarak imza atabilecek olması, yönetimin elini rahatlatıyor.

Orta sahada ise Hatem Ben Arfa için tüm şartlar zorlanacak. Ancak Premier Lig ekibi Leicester’ın devreye girmesi nedeniyle Emre Mor ve Palmeiras’lı Dudu ile Santos’lu Lucas Lima için de girişimler başladı. Stoperde ise Aykut Kocaman’ın sezon başında da çok istediği Milan’lı Gustavo Gomez, Barcelona’lı Thomas Vermaelen ile birlikte Fenerbahçe’nin gözdesi konumunda.

Senin için hazırladığımız haberler