Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Sidiki Cherif kararı
Editör: Özgür Koç
Son Güncelleme /
Fenerbahçe'nin yeni sezon öncesi kadroyla ilgili incelemelerini sürdüren teknik direktör İsmail Kartal'ın geçtiğimiz sezon ara transferde kadroya katılan Sdiki Cherif ile ilgili flaş bir karar aldı.

Son 5 Haber

Galatasaray, Can Uzun için Eintracht Frankfurt'a teklif yapacak!

Como'dan Davinson Sanchez için yeni hamle! Galatasaray'ın cevabı net

Galatasaray'a Faslı 10 numara önerisi! Listede sürpriz isim

Aziz Yıldırım son halini görünce isyan etti: "Ben size burayı böyle mi bıraktım"

Marieme Badiane Beşiktaş BOA’da!
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü İsmail Kartal yeni sezon öncesi kadroyla ilgili incelemelerini sürdürüyor.
Tecrübeli teknik adam yapılacak yeni transferlerin yanı sıra takımda kalacak ve gidecek isimlerle ilgili kararını yapacağı analizlere göre şekillendirecek.
Sidiki Cherif de inceleme altında
Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezonun devre arasında Angers'tan 18 milyon euroya transfer edilen 19 yaşındaki santrfor Sidiki Cherif de İsmail Kartal'ın incelemeye aldığı oyuncular arasında.

Flaş karar, pozisyonu değişiyor
Fotomaç'ın haberine göre; Vedat Muriqi'yi kadrosuna katan Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın geride kalan sezonda sarı lacivertli formayla 16 maçta attığı 3 gol ve 1 asistlik performansıyla beklentilerin altında kalan Cherif'i yeni sezonda daha çok sol ve sağ kanatta kullanacağı öne sürüldü.
2030'a kadar sözleşmesi var
Fenerbahçe ile 2030'a kadar sözleşmesi bulunan Gineli futbolcu Sidiki Cherif'in güncel piyasa değeri 18 milyon euro olarak gösteriliyor.