İsmail Yüksek, Ludogorets maçında forma giyemeyecek!

İsa Kethüda
25.10.2023 - 17:09 | Son Güncellenme: 25.10.2023 - 17:21

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yarın Bulgar temsilcisi Ludogorets ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de orta saha oyuncusu İsmail Yüksek forma giyemeyecek.

İsmail Yüksek, Ludogorets maçında forma giyemeyecek!

AJANSSPOR-HABER

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu üçüncü maçında yarın Bulgaristan'ın Ludogorets takımını konuk edecek olan Fenerbahçe'de İsmail Yüksek gelişmesi yaşanıyor.

İsmail Yüksek, Ludogorets maçında forma giyemeyecek

TRT Spor'da yer alan habere göre; Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'in Ludogorets karşılaşmasında tedbir amaçlı dinlendirileceği belirtildi.

Bu sezonki performansı

Hem Sarı-Lacivertli takımda hem de A Milli Takım'da başarılı bir performans ortaya koyan ve Ludogorets karşılaşmasında forma giyemeyecek olan 24 yaşındaki yıldız oyuncu, bu sezon forma giydiği 15 karşılaşmada 1 gol ve 2 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Kulüp logolarından Türk bayrağı kalkıyor mu?
Habere Git

İsmail Kartal'dan sakat oyuncularla ilgili açıklama

İsmail Yüksek'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam ediyor.

Öte yandan Ludogorets maçı öncesi basın toplantısında konuşan İsmail Kartal da, sakat oyuncuların durumu hakkında açıklama yaptı. Kartal, “Emre Mor takım antrenmanına başladı. Serdar Aziz bugün Almanya’da ameliyat oldu ve iyi. 5-6 hafta içinde aramıza dönecek. Livakovic maçta bir kurtarış yapacağım derken ayağını direğe vurdu. Bir problem yok, yarın oynayabilir” diye konuştu.

Fenerbahçe - Ludogorets maçı ne zaman?

Fenerbahçe ile Ludogorets arasındaki UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu üçüncü maçı yarın Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 19.45'te başlayacak. Mücadeleyi EXXEN platformu naklen yayınlayacak.

Fenerbahçe grupta lider

Grupta oynadığı ilk iki karşılaşmayı kazanan Fenerbahçe, 6 puanla ilk sırada yer alıyor. Ludogorets ise 3 puanla üçüncü sırada bulunuyor.

  • 1- Fenerbahçe: 6
  • 2- Nordsjaelland: 3 
  • 3- Ludogorets: 3
  • 4- Spartak Trvana

İlgini Çekebilir
Premier Lig'de en iyi başlangıcı bir Manisalı yaptı...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler