Semih Özsoy istifa etti

12.08.2020 - 19:29 | Son Güncellenme: 12.08.2020 - 19:29

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Sarı - lacivertli kulüpte başkan vekili Semih Özoy, istifa etti. Fenerbahçe Kulübü, yaptığı açıklamayla bu istifayı duyurdu. Peki Fenerbahçe'de Semih Özsoy neden istifa etti? İşte Fenerbahçe'nin Özsoy açıklaması...

Semih Özsoy istifa etti

Fenerbahçe, Semih Özsoy'un görevinden ayrıldığını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde oldu:

Yönetim Kurulu Başkan Vekilimiz Sayın Semih Özsoy’un yönetim kurulumuzdan istifa ettiğine dair dilekçesi tarafımıza ulaşmıştır.

Bu dilekçeye istinaden Yönetim Kurulumuzca alınan karar doğrultusunda Sayın Semih Özsoy’un istifası kabul edilmiştir.

Başkan Vekilliği görevini sürdürdüğü iki yılı aşkın bu sürede göstermiş olduğu özverili çalışmaları, kulübümüze yapmış olduğu değerli katkılar ve verdiği emekleri için kendisine teşekkür eder, kararın hayırlı olmasını dileriz.

Beklenen bir gelişmeydi

Fenerbahçe'de Başkanvekili Semih Özsoy'un ayrılığı bir süredir beklenen bir gelişmeydi. Geçen sezon aktif olarak rol alan Başkan Koç'un en güvendiği isimlerin başında gelen Özsoy futboldaki yeni yapılanmada geri planda kaldı. Futbol şubesinin başına Selahattin Baki ve Mustafa Kemal Danabaş bir süre önce getirilirken Özsoy basketbol şubesi ile ilgileniyordu.

İkinci isim oldu

Ali Koç'un başkanlığa adaylığından itibaren sağ kolu olarak yer alan ve ilk iki yılda da başkan vekili olarak kritik görevler üstlenen Semih Özsoy, geçen nisan ayından itibaren sıkıntılar yaşamaya başladı. Ajansspor, Özsoy'un yönetimde yaşadığı sorunları gündeme ilk getiren yayın organı olmuştu.

Özsoy kulüpten ayrılan ikinci yönetici oldu. Daha önce de Metin Şen yönetimdeki görevini bırakmıştı. Semih Özsoy'dan sonra basketbol şubesinin başına getirilecek ismin kısa sürede açıklanması bekleniyor.

 

Ozan Korman Tarman geldi

Öte yandan Ozan Korman Tarman, Semih Özsoy’un yerine yönetim kurulunda asil üye oldu.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler