Fenerbahçe, Joachim Löw'in istediği Sallai'nin transferini bitirdi

25.03.2022 - 09:26 | Son Güncellenme: 25.03.2022 - 09:40

Fenerbahçe yeni sezon için teknik direktör Joachim Löw ile prensip anlaşmasına varırken, Alman hocanın istediği futbolcunun transferini bitirdiği ileri sürüldü. İşte detaylar...

Fenerbahçe, Joachim Löw'in istediği Sallai'nin transferini bitirdi

Joachim Löw ile görüşmelerini sürdüren ve gelecek sezon takımı ona emanet etmek isteyen sarı-lacivertliler, ilk hamlesini Almanya'dan gerçekleştirdi. Fenerbahçe'de Ali Koç ve yönetimi, yaz dönemine kadar hedeflediği bazı oyuncuların transferini bitirme noktasına getirmeyi hedefliyor.

Löw istedi, F.Bahçe Sallai ile anlaştı

Akşam'ın Alman basınından derlediği habere göre, sarı-Lacivertliler'in listesinde yer alan isimlerden biri de Macaristanlı Roland Sallai. Fenerbahçe, adı ara transfer döneminde de gündeme gelen Freiburg'un Macar futbolcusu ile anlaşma sağladı. Sallai, Fenerbahçe'yi sosyal medyadan takibe almış, paylaşımlara "alev emojisi" ile yorum yapmıştı.

Attila Szalai'nin kankası

Roland Sallai, Attila Szalai'nin Macaristan Milli Takımı'ndan arkadaşı ve ikilinin arası bayağı samimi. 24 yaşındaki oyuncu her iki kanatta da forma giyebiliyor. Başarılı futbolcunun menajerliğini, şu anda 5 oyuncusu Fenerbahçe'de forma giyen ROGON şirketi yapıyor.

İlgini Çekebilir
Dünya basınında Mesut: Arsenal'den sonra Fenerbahçe'de de kadro dışı!
Habere Git

Roland Sallai'nin karnesi

Almanya'nın Freiburg takımında oynayan Roland Sallai, bu sezon 27 maçta forma giydi. 24 yaşındaki kanat oyuncusu forma giydiği müsabakalarda 2 gol atıp 3 de asist yapma başarısı gösterdi. Macar futbolcunun güncel piyasa değiri 12 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler