Fenerbahçe'de Jorge Jesus Giderse B Planı Devreye Girecek

İsa Kethüda
11.03.2023 - 12:58 | Son Güncellenme: 11.03.2023 - 13:09

Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe, Teknik Direktör Jorge Jesus ile yola devam etmemesi durumunda İtalyan çalıştırıcı Vincenzo Montella'yı takımın başına getirebilir.

Fenerbahçe'de Jorge Jesus Giderse B Planı Devreye Girecek

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jorge Jesus'un sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Sarı-lacivertli takım, Portekizli çalıştırıcının yerine gelecek isim için çalışmalarına başladı. İşte detaylar...

Habertürk'te yer alan habere göre; Sezon başında 1 yıllık sözleşmeye imza atan teknik direktör Jorge Jesus, yeni mukaveleye sıcak bakmıyor. 

İstanbul'a alışamadığını beliren Portekizli teknik adam, sezon sonu ayrılmayı düşünüyor. Bu ihtimalin güçlü olması Fenerbahçe yönetimini harekete geçirdi. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye dünya yıldızı!
Habere Git

Fenerbahçe'nin hedefindeki isim Vincenzo Montella

Sarı lacivertliler gelecek sezon İtalyan modeline geçmeyi planlıyor. Fenerbahçe'nin hedefinde Vincenzo Montella var. İtalyan teknik adamın Adana Demirspor ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. 

Ali Koç, Montella'nın oynattığı futbolu beğeniyor

Montella'nın, mavi-lacivertli takımla sözleşme uzatmayacağı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un da, Montella'nın oynattığı futbolu beğendiği belirtildi.

En güçlü aday

Bu nedenle sezon sonu Jesus'un yerine en güçlü adayın Vincenzo Montella olduğu ifade edildi. İtalyan çalıştırıcının süper ligi tanıması da tercih edilmesinin nedenlerinden biri oldu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta yıldız isim ayrılmak istiyor! Hedefi Avrupa...
Habere Git

2021'de Adana Demirspor'un başına geçen Mopntella geçen sezon 1.51 puan ortalaması yakalarken bu sezon ise maç başına 1.77 puan elde etti.

Senin için hazırladığımız haberler