Fenerbahçe'de Jose Mourinho'dan Talisca kararı

13.09.2024 - 08:35 | Son Güncellenme: 13.09.2024 - 08:44

Transferde sıklıkla Süper Lig'e geri döneceği iddiaları gündeme gelen Brezilyalı futbolcu Anderson Talisca ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıdı. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'de Jose Mourinho'dan Talisca kararı

AJANSSPOR - HABER

Ülkemizde Beşiktaş forması giyen Brezilyalı on rumara Anderson Talisca kariyerini Suudi Arabistan'ın Al-Nassr kulübünde sürdürüyor.

Transferde adı Süper Lig devler ile anıldı

2026 yılına kadar sözleşmesi bulunduğu kulübüyle yollarını ayıracağı iddia edilen 30 yaşındaki yıldız futbolcunun adı sıklıkla Süper Lig Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile anıldı.

Fenerbahçe'nin kapısından döndü iddiası

Transfer döneminde son güne girilirken, Suudi Arabistan'ın Al Nassr takımında forma giyen Beşiktaş'ın eski futbolcusu Anderson Talisca'nın Fenerbahçe'nin kapısından döndüğü ileri sürüldü.

Yönetim 10 milyon euro'ya anlaştı

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; yönetim Brezilyalı oyuncuyu kadroya katmak için Suudi Arabistan ekibi Al Nassr ile 10 milyon Euro'luk bonservis bedelinde anlaşmaya varıp 30 yaşındaki oyuncuyu da ikna etti.

Mourinho transferi veto etti

Sarı lacivertlilerin Talisca ile her konuda anlaştığı ancak teknik direktör Jose Mourinho'nun takım planlamasını düşünerek bu transferi veto ettiği öğrenildi.

Kurulan temasların ardından Talisca'nın kadroya katılabileceğini teknik direktör Jose Mourinho'ya ileten yönetim, "Gerek duymuyorum" yanıtı ile karşılaştı.

Sambacı'yı veto eden Jose Mourinho, daha çok koşan, oyunun iki yönünü oynayabilen savunma katkısı da yüksek olan bir orta saha planı yaptığını söyledi.

"Syzmanski var, Talizca'ya gerek yok"

Sebastian Szymanki'nin Talisca'ya göre kendi sistemine çok daha uyumlu olduğunu dile getiren Portekizli hocanın "Takımızda Szymanski var, Talisca'ya gerek yok" cevabı sonrasında yönetim de frene bastı.

Senin için hazırladığımız haberler