Fenerbahçe'de Joshua King sakatlık durumunu açıkladı! Neden kenara geldi?

06.10.2023 - 00:15 | Son Güncellenme: 06.10.2023 - 00:30

UEFA Konferans Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe'nin deplasmanda Spartak Trnava'yı 2-1 mağlup ettiği maçta iki gol kaydeden Joshua King maç sonu önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de Joshua King sakatlık durumunu açıkladı! Neden kenara geldi?

AJANSSPOR-HABER

UEFA Konferans Ligi H Grubu'nda temsilcimiz Fenerbahçe deplasmanda Spartak Trnava'yı Joshua King'in golleriyle 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Sarı-Lacivertliler'in yıldız oyuncuları önemli açıklamalarda bulundu.

Joshua King: Riske etmemk için oyundan çıktım

70 ve 81. dakikada Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri atan Joshua King 84. dakikada yaşadığı sakatlığın ardından oyundan çıkmıştı. Sağlık durumu hakkında konuşan yıldız "Hamstring kasımda bir gerginlik hissettim. Riske etmemek için oyundan çıktım. Doktorla durumuna bakacağız." dedi.

King: Son bölümde daha fazla gol atabilirdik

Karşılaşmayı daha fazla gol atarak bitirebileceklerini söyelyen King "Özellikle ilk yarıda çok iyi savunma yaptılar. Maçın son bölümünde daha fazla gol atabilirdik. Daha sabırlı olabilirdik." dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe galibiyeti sonrası ülke sıralamasında son durum...
Habere Git

Miguel Crespo: Kontratımı yenilediğim için çok mutluyum

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe ile sözleşmesini yenileyen Miguel Crespo "Önemli bir 3 puan elde ettik. Galibiyet serimizi sürdürüyoruz. Sürekli çalışıyoruz. Performansı yukarı çekmeyi amaçlıyoruz. Kontratımı yenilediğim ve Fenerbahçe'de olduğum için çok mutluyum. Fenerbahçe'de bu sezon şampiyonluk yaşamak istiyorum." dedi.

Crespo: Sabırlı olmamız gerekiyordu

Kalitelerini ortaya koyarak maçı kazandıklarını belirten Miguel Crespo "Güzel bir maçtı. Rakip, defansif anlayışla hareket eden bir takımdı. Sabırlı bir şekilde oynamamız gerekiyordu. Kalitemizle 3 puanı kazanmasını bildik. Çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler