Fenerbahçe Altay'ın Alternatifini Arıyor! Görüşmeler Başladı...

03.01.2022 - 10:19 | Son Güncellenme: 03.01.2022 - 13:54

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri... Sarı lacivertli yönetim Altay’a alternatif bir ismi kadrosuna katmak için düğmeye bastı. İşte detaylar...

Fenerbahçe Altay'ın Alternatifini Arıyor! Görüşmeler Başladı...

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR

Fenerbahçe'de Altay Bayındır'ın yaşadığı omuz sakatlığının ardından kale Berke Özer'e teslim edilmişti. Altay'ın yokluğunda Berke'nin gösterdiği performans sarı lacivertlileri sevindirse de yedek kulübesinde alternatif olacak bir başka kalecinin bulunmaması yönetimi harekete geçirdi.

Fenerbahçe yönetimi, Altay Bayındır'ın sahalara dönüşünün henüz netlik kazanmaması, Berke Özer'in kalede alternatifsiz kalması yüzünden Altay'a alternatif olacak bir ismi transfer etmek için görüşmelere başladı.

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Ali Koç'tan taviz yok! Biletlerini kesti...
Habere Git

Kaleci transferi için 4 aday

Sarı lacivertlilerde kale için liste kabarık. Çaykur Rizespor'un 27 yaşındaki kalecisi Gökhan Akkan, Kasımpaşa'nın 32 yaşındaki file bekçisi Ertuğrul Taşkıran ve Göztepe'nin 23 yaşındaki eldiveni İrfan Can Eğribayat şu an listenin ilk sırasında yer alıyorlar. 

Sinan Bolat da gündemde

Yönetim ayrıca milli takım forması giyen, yaşı ve tecrübesi ile takıma ağabeylik yapabilecek olan futbol hayatını Belçika ekibi Genk'te sürdüren Sinan Bolat ismi üzerinde de duruyor.

Berke Özer, Altay'ı aratmadı

Altay'ın sakatlığının kaleye geçen 21 yaşındaki file bekçisi Berke Özer, sarı lacivertli formayla 14 maça çıkarken, 5 maçta kalesini gole kapattı. Berke bu maçlarda kalesinde 14 gol gördü. 

Sakatlanana kadar 15 maçta Fenerbahçe kalesini koruyan Altay Bayındır ise 4 maçta kalesinde gol görmezken, 19 gole engel olamadı.

Senin için hazırladığımız haberler