Son Dakika | Fenerbahçe, İrfan Can Eğribayat'a Transfer Teklifi Yaptı

Salim Manav
03.08.2022 - 10:43 | Son Güncellenme: 03.08.2022 - 12:16

Berke Özer'in ayrılığı sonrası yedek kaleci arayışlarını sürdüren Fenerbahçe listesine sürpriz bir ismi ekledi. Sarı-lacivertliler, Göztepe'den İrfan Can Eğribayat için girişimlere başladı. Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Fenerbahçe, İrfan Can Eğribayat'a Transfer Teklifi Yaptı

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'de sürpriz bir isim gündeme geldi. Kasımpaşa'dan Ertuğrul Taşkıran, Çaykur Rizespor'dan Gökhan Akkan ve Tarık Çetin'den yüksek maliyeti nedeniyle sonuç alamayan sarı-lacivertliler, rotayı İrfan Can Eğribayat'a çevirdi.

Vole'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe, Göztepe forması giyen İrfan Can Eğribayat için resmi teklif yaptı.

Salvatore Sirigu için girişim

Fenerbahçe'de İrfan Can dışında sürpriz bir isim daha gündeme geldi. 

Sarı-lacivertliler, son olarak Genoa forması giyen Salvatore Sirigu için girişimlere başladı. 35 yaşındaki İtalyan kaleciyle görüşmelere başlandı.

İrfan Can Eğribayat'ın performansı

Göztepe ile sözleşmesi Haziran 2025'te bitecek olan 24 yaşındaki file bekçisi geçtiğimiz sezon Süper Lig'de sarı-kırmızılı formayı 32 maçta giydi ve kalesinde 50 gol gördü.

İlgini Çekebilir
Uğur Dündar Fenerbahçe'de santrfor ateşini yaktı
Habere Git

Emir Ortakaya Göztepe'ye

Öte yandan; İrfan Can Eğribayat'ın kulübü Göztepe, Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki stoperi Emir Ortakaya'nın transferi için sarı-lacivertlilerle anlaşma sağladı.

Emir Ortakaya; Ağustos 2021'de Gençlerbirliği'nden Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler