Fenerbahçe'de Kayserispor maçında kulübede kim olacak? Yanıtı...

19.03.2020 - 10:23 | Son Güncellenme: 19.03.2020 - 10:28

Süper Lig'de bu hafta Kayserispor ile karşı karşıya gelecek Fenerbahçe'de 3 puan parolasıyla hazırlıklar devam ediyor. Sarı-lacivertlilerde Kayserispor maçında takımın başında kim olacak? Bu sorunun yanıtı belli oldu.

Fenerbahçe'de Kayserispor maçında kulübede kim olacak? Yanıtı...

Süper Lig’in 27.haftasında sahasında Kayserispor ile karşılaşacak Fenerbahçe’de gözler bu maça çevrildi. Sarı-lacivertlilerde Kayserispor maçında takımın başında kimin olacağı merak konusu oldu? Fenerbahçe’de Kayserispor maçında kulübede kim olacak? İşte yanıtı…

Fenerbahçe düşüşte

BARIŞ ŞEHİRLİOĞLU

Sezona şampiyonluk paralosıyla iddialı giren Fenerbahçe için 25 Ocak'taki Başakşehir maçına kadar her şey yolunda gitti. 2-0'lık Başakşehir maçından sonra sarı-lacivertliler büyük düşüşe geçti.

Ersun Yanal ile yollar ayrılmıştı

Son 7 maçını kazanamayan Fenerbahçe şampiyonluk yarışından koptu ve Ersun Yanal ile yollarını ayırdı.

Zeki Murat Göle’nin görevi sona erdi

Yanal'dan sonraki Yukatel Denizlispor ve İttifak Holding Konyaspor maçlarında takımın başında yardımcı antrenör Zeki Murat Göle çıktı. Göle'nin talimatlara göre prolisansı bulunmadığı için 2 haftalık takımın başında olma görevi sona erdi.

Fenerbahçe geçici bir teknik adam arıyor

Öncelikle geçici hoca arayan sarı lacivertliler prolisans sahibi teknik adam ile cuma günü oynanacak Hes Kablo Kayserispor karşılaşmasına çıkmak zorunda.

Serdar Dayat ve Şenol Çorlu ile sezon sonuna kadar

Fenerbahçe yönetimi altyapıdaki Serdar Dayat ve Şenol Çorlu'yu görevlendirerek sorunu sezon sonuna kadar çözecek.

Şenol Çorlu da destek verecek

Serdar Dayat'ın Hes Kablo Kayserispor maçıyla kulübede olması beklenirken Şenol Çorlu da destek verecek. (AJANSSPOR DETAY HABER)

Senin için hazırladığımız haberler