Fenerbahçe'de Kim Min Jae'nin alternatifi Ruben Semedo

11.07.2022 - 08:45 | Son Güncellenme: 11.07.2022 - 08:59

Fenerbahçe'de Avrupa kulüplerinin transfer gözdesi olan Kim Min Jae'nin takımdan ayrılması halinde yerine getirilecek yeni stoper belirlendi. işte detaylar...

Fenerbahçe'de Kim Min Jae'nin alternatifi Ruben Semedo

Yeni sezonda şampiyon olacak güçlü bir kadro kurmak için transfer çalışmalarını sürdüren ve bu doğlturda kadrosuna Lincoln, Bruma ve Emre Mor'u katan Fenerbahçe'de, Güney Koreli Kim Min Jae'nin takımdan ayrılma ihtimaline karşılık hazırlık da yapıldı.

Kim'in alternatifi bulundu

Sarı lacivertliler, Fransa'dan Rennes ve Serie A'dan Napoli'nin talip olduğu yıldız futbolcunun transferi halinde yerine getireceği stoperi de belirledi.  

Kim'in yerine Ruben Semedo

Fanatik'te yer alan habere göre; Fenerbahçe'de daha önce de gündeme gelen Ruben Semedo ismi yeniden konuşulmaya başlandı. Kim Min-jae’ye olan yüksek ilgi nedeniyle yönetim ve teknik heyet, olası bir ayrılığın ardından izlenecek yol haritasını belirledi.

Buna göre Jesus’un talebi doğrultusunda Semedo’nun transferi için girişimlerin başlayacağı kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Arda Güler... Fenerbahçe güler!
Habere Git

Gecen sezon 10 maçta oynadı

28 yaşındaki Portekizli savunmacı geçen sezonun ikinci yarısını Porto’da kiralık geçirmişti. Olympiakos ile sözleşmesinin son senesine giren Semedo, Yunan ekibinden ayrılmak istiyor. Yıldız savunmacı geçtiğimiz sezonun ilk yarısında Olimpiakos'ta 5 maçta forma giyip 1 gol atarken, sezonun ikinci yarısında Porto'da da sadece 5 maçta oynama şansı buldu. Ruben Semedo'nun güncel piyasa değeri 5 milyon Euro.

Olaylı bir geçmişi var

Portekizli futbolcu İspanyol ekibi Villarreal’de forma giydiği dönemde bir kez gece kulübünde silahlı kavgaya karışması nedeniyle bir kez de evinde bir adamı zorla alıkoyarak şiddet uyguladı gerekçesiyle gözaltına alınmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler