Fenerbahçe Transfer Haberleri | İşte Kanarya'da Son Adaylar

Orhan Gülek
11.09.2023 - 18:03 | Son Güncellenme: 12.09.2023 - 18:16

Transfer haberleri... Süper Lig'de bu sezon iddialı bir şekilde yoluna devam eden Fenerbahçe'de ayrılacak oyuncularda netleşmeye başladı. İşte son adaylar...

Fenerbahçe Transfer Haberleri | İşte Kanarya'da Son Adaylar

Arda BİRBEN - AJANSSPOR

Süper Lig'de bu sezon iddialı bir şekilde yoluna devam eden Fenerbahçe, İsmail Kartal yönetiminde adeta fırtına gibi esiyor. Deneyimli çalıştırıcının 3'üncü döneminde ilk 9 maçında 9 galibiyet alan sarı-lacivertli ekip, UEFA Konferans Ligi'nde de gruplara kalmaya başardı. Fenerbahçe, transfer döneminin bitmesine az bir süre kala kadroya son halini vermeye çalışıyor. 

Fenerbahçe'de üç oyuncu ile ayrılık kararı alındı

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın gözüne giremeyen isimler belirlenirken ayrılacak futbolcular için görüşmeler devam ediyor.  Özellikle yabancı oyuncu kontenjanında fazlalığı olan Sarı-Lacivertliler'de gönderilmesi gündemde olan üç isim var.

Peres gelişmesi: Sözleşmesi dondurulabilir!

Sarı lacivertli ekipte gönderilebilecek isimler arasında Joshua King, Miguel Crespo ve Luan Peres var. Sakatlığı süren ve ameliyat olma ihtimali bulunan Peres’in sözleşmesinin dondurulma ihtimali de bir hayli yüksek. 

İlgini Çekebilir
Eski Fenerbahçeli yıldız Samsunspor yolunda!
Habere Git

Crespo, Pendik ve Antalya'yı düşünmüyor

Fenerbahçe'de bir diğer ayrılma ihtimali olan oyuncu ise Crespo. Portekizli futbolcuyla, Süper Lig'den Pendikspor ile Antalyaspor ilgileniyor; ancak oyuncu Türkiye’de sarı lacivertli ekipten başka bir takımda forma giymek istemediği öğrenildi. Fenerbahçe cephesi ise oyuncu ile sözleşme uzatıp, kiralama düşüncesinde.  

En güçlü halka Joshua King

Son dönemdeki performansıyla dikkat çeken Joshua King ise performansı ile bu isimler arasında takımda kalmaya en yakın isim durumunda.  

Fenerbahçe ile sözleşmesi 2024 yılına kadar devam eden deneyimli oyuncu, sarı-lacivertli forma altında 31 maçta sahaya çıktı ve 8 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

Nazım Sangare'ye yol göründü

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Nazım Sangare dışındaki yerli oyuncu havuzundaki tüm oyuncuları sezon içinde değerlendirme kararı aldı. Kadroda düşünülmeyen Sangare ile yollar büyük ihtimalle ayrılacak.

Nazım Sangare ise bu sezon hiçbir maçta süre alamadı.

Senin için hazırladığımız haberler