Fenerbahçe’de kiralık giden oyuncuların son durumu ne?

17.02.2020 - 18:24 | Son Güncellenme: 17.02.2020 - 15:42

Fenerbahçe’de kiralık giden oyuncuların son durumu ne?

Fenerbahçe’de kiralık gönderilen oyuncuların performansları merak ediliyor... Sarı-lacivertliler sezon başında birçok genç oyuncusunu kiralık olarak gönderdi.

Barış ŞEHİRLİOĞLU / AJANSSPOR

Cebrail Akbulut 2.lig’de faydalı olabiliyor mu?

Abdulcebrail Akbulut, Zonguldak Kömürspor’un yolunu kiralık olarak tutmuştu. Genç sol bek Ziraat Türkiye Kupası ile TFF 2. Lig Beyaz Grupta toplam 440 dakika forma giyebildi.

Zanka yine aynı!

Ara transfer döneminde Fenerbahçe’de bekleneni veremeyen Mathias Zanka, Alman Bundesliga ekiplerinden Fortuna Düsseldorf’a kiralanmıştı. 2 maçta oynayan Danimarkalı stoper toplam 140 dakika forma giydi.

Berke’de son durum ne?

Westerlo’ya kiralık gönderilen Barış Alıcı ise bekleneni veremiyor.  Genç kanat oyuncusu 2 maçta forma giyerken 39 dakika süre alabildi. Aynı takımda yer alan Berke özer de 20 maçta forma giydi. Genç kaleci Belçika ligi’nde Westerlo forması altında 19 golü kalesinde gördü.

Oğuz Kağan Güçtekin ne kadar oynadı?

Vedat Muriç transferi karşılığında Çaykur Rizespor’a kiralık verilen Oğuz kağan Güçtekin de performasıyla vasatı aşamadı. Genç oyuncu lig ve kupa olmak üzere karadeniz ekibinde 9 maçta forma giydi. Toplam 528 dakika süre alan Oğuz Kağan Güçtekin 1 asist yapabildi.

Kiralık oyunculardan vasatı aşan var mı?

Fenerbahçe’de kiralık oyuncuların aldığı süre ve ortaya koydukları performasa bakıldığında şu ana kadar vasatı aşan olmadığı görülüyor.

Senin için hazırladığımız haberler