Fenerbahçe'de Krunic gelişmesi!

İsa Kethüda
03.12.2023 - 17:40 | Son Güncellenme: 03.12.2023 - 17:42

Fenerbahçe, Ocak ayı transfer çalışmalarına başladı. Sarı-Lacivertli ekip, Milan'da forma giyen Rade Krunic ile ilgilendiği iddia edildi. İşte detaylar.

Fenerbahçe'de Krunic gelişmesi!

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe, Rade Krunic'ten vazgeçmiyor. Sarı-Lacivertli ekibin, Ocak ayı transfer döneminde Bosna Hersekli oyuncuyu kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

CalcioMercato'da yer alan habere göre; Fenerbahçe yaz transfer döneminde kadrosuna katamadığı Rade Krunic için ocak ayı transfer döneminde yeni bir teklif yapacağı iddia edildi. Milan'ın ise son kararını ocak ayı transfer döneminde vereceği haberde yer aldı. 

Milan'a bir teklif daha yapılacak 

Rade Krunic'i yaz transfer döneminde kadrosuna katmaya çalışmış ama Milan'ı ikna edememişti. Milan teknik direktörü Stefano Pioli, "Krunic takımda kalacak" ifadelerini kullandı. Ancak İtalyan hocanın bu sözleri de Fenerbahçe'ye geri adım attırmak için yeterli olmadı ve Sarı-Lacivertli kulüp Milan'la Ocak ayında yeniden masaya oturacak.

Krunic'e 3 milyon Euro 

Haberde yer alan detaya göre, 29 yaşındaki orta saha oyuncusu için Fenerbahçe'nin ocak ayında 3 milyon Euro maaş teklif yapacağını yazdı. Sarı-Lacivertli ekibin ocak ayında Milan'ı ikna etmesi bekleniyor.

10 milyon Euro piyasa değeri var 

10 milyon Euro piyasa değeri bulunan Rade Krunic'in İtalyan ekibi Milan ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

14 maçta kadroda  yer aldı 

Milan ile bu sezon 14 karşılaşmada kadroda yer alan Rade Krunic 10 maçta ilk 11 başladı. Bosna Hersekli oyuncu bu karşılaşmalarda gol ve asist üretemedi.

Senin için hazırladığımız haberler