Fenerbahçe'de Lemos isyanı: 'Muazzam intihar'

29.11.2020 - 20:12 | Son Güncellenme: 29.11.2020 - 20:17

Son dakika haberleri... Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin ilk yarısında sarı-lacivertlileri stoperi Lemos, yenilen iki golde ağır eleştirildi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Lemos isyanı: 'Muazzam intihar'

Barış ŞEHİRLİOĞLU - AJANSSPOR

Fenerbahçe, Beşiktaş derbisinde bir ilki yaşadı. Sarı lacivertli takım 20 dakikada rakibi karşısında 2-0 yenik duruma düştü. Fenerbahçe bu sezon ilk kez maçın ilk yarısında 2 gol yemiş oldu.

Fenerbahçe geride kalan 9 haftada 9 gol yerken Göztepe ve Konyaspor maçlarından sonra Beşiktaş karşısında kalesinde 2 gol gördü.

Beşiktaş derbisinde 2 golde de hatası bulunan Mauricio Lemos eleştirildi.

Lemos-Serdar karşılaştırması

NTV televizyonu yorumcusu Rıdvan Dilmen, Lemos için şunları söyledi: "Erol Bulut, maça büyük hatalar ile başladı. Caner'i oynatmamasının sebebini anlamadım. Ayrıca savunmanın en iyi oyuncusunu da yedek bıraktı. Serdar, hepsinden iyi oyuncu. Savunmanın en iyi oyuncusu Serdar'ı oynatmadı. Yerden ve havadan ikisinden de iyi. O yanına aldı. Lemos, olağanüstü ağır değil ama ağır. Yenilen golde lap diye geçildi Lemos, Serdar'ı geçemezsin öyle."

Sosyal medya tepkileri

Sosyal medyada da Fenerbahçeli Lemos'a büyük tepki vardı. Bu yorumlardan bazıları orjinal haliyle şöyle:

• Pablik Eycınt @ceyceyokacca: Aaa Lemos hala oyunda.. Hoca eliyle veriyor maci uzgunum. Ilerde istedigin kadar degisiklik yap adamlar bir kere gelip tik diye itiyor iceri. Lemos mac kaybettirir

• Fatih Kılıçoğlu @fatihkilicoglu: Aboubakar ve Larin gibi kaleye gidebilen hücumcular ile senin sağ kanadına baskı yapacakları belli olan takıma, sağ stoperde fizik ve form olarak yükselişte olan Serdar yerine Lemos ile başlamak. Muazzam intihar.

Senin için hazırladığımız haberler