Fenerbahçe'de Lewandowski ve Hazard transferleri neden olmadı? İşte sebebi...

27.01.2019 - 17:59 | Son Güncellenme: 27.01.2019 - 20:59

Fenerbahçe'de Lewandowski ve Hazard transferleri neden olmadı? İşte sebebi...

Fenerbahçe, Süper Lig’de transfer çalışmalarına devam ediyor. Sadık Çiftpınar ve Moses’i renklerine katan sarı-lacivertli takım Galatasaraylı Serdar Aziz’i transfer etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Diğer yandan, Adebayor ve Danny Drinkwater gibi isimler Fenerbahçe’nin transfer gündeminde yer buluyor. Fenerbahçe eski idari menajeri Hasan Çetinkaya da, sarı-lacivertli takımın transfer gündemine dair açıklamalarda bulundu. Çetinkaya, Fenerbahçe’nin Hazard ve Lewandowski transferlerlerinin neden olmadığını da açıkladı. İşte detaylar…

Lewandowski Fenerbahçe'nin kapısından dönmüş!

Fenerbahçe eski idari menajeri Hasan Çetinkaya, Haber Global’de katıldığı bir programda sarı-lacivertli takımın transfer gündemine dair açıklamalarda bulundu. Görev aldığı dönemde Lewandowski’nin Fenerbahçe’ye transfer ihtimali olduğunu belirten Çetinkaya, şunları söyledi:

Lewandowski’yi Aykut Kocaman ve ekibi keşfetmişti. O dönem Lech Poznan takımında forma giyiyordu. Aziz Yıldırım gerekli talimatları vermişti. Aykut Hoca ve Ali Yıldırım ile Polonya’ya gidip Lewandowski transferi konusunda Lech Poznan ile anlaştık. Lewandowski, Fenerbahçe ve Dortmund arasında Dortmund’u seçmişti.

Lewandowski Fenerbahçe’ye transfer olsa bu nereden çıktı denecekti. Lewandowski Dortmund’da ilk sezonunda başarısız oldu. Orta vadede verim alınabilecek bir oyuncu. Ona süre verdiler, ilk sene başarılı olmadı ama ikinci senesinde çıkış yaptı.

Şu anda Chelsea forması giyen yıldız oyuncu Eden Hazard'ın da Fenerbahçe'nn transfer gündeminde geçtiğini belirten Çetinkaya, ''Hazard Fenerbahçe için adı geçen bir oyuncuydu ama transferi imkansızdı. Onunla başka bir dostluğumuz var. Lille forması giyerken de yıldız bir oyuncuydu. Şu anda iyi durumda'' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler