Fenerbahçe'de Dominik Livakovic sevinci! Yükselen performansının arkasındaki sır...

04.09.2024 - 08:36 | Son Güncellenme: 04.09.2024 - 08:44

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon zaman zaman hatalı goller yiyen kaleci Dominik Livakovic'in, yeni sezon performansı sevinç yarattı. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'de Dominik Livakovic sevinci! Yükselen performansının arkasındaki sır...

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon başında Dinamo Zagreb'den 6.65 milyon Euro karşılığında kardosuna kattığı Hırvat taleci Dominik Livakovic, sarı lacivertli takıma ilk geldiği dönemde uyum sorunu yaşamasının ardından zaman zaman hatalı goller yemişti.

Sezona çok iy ibaşladı

Trendyol Süper Lig’deki ilk dört maçta başarılı bir performans ortaya koyan Dominik Livakovic’in bu yükselişinin ardındaki faktör de ortaya çıktı.

Sandro Zufic geldi, Lavikovic yükseldi

Milliyet'in haberine göre; 29 yaşındaki file bekçisinin bu yükselişinin ardında kaleci antrenörü Sandro Zufic’in olduğu öğrenildi. Geçtiğimiz sezon livakovic'in dalgalı performansının ardından yönetim Zufic ile anlaşma sağlamıştı. Tecrübeli antrenörün gelişi ile Livakovic’in performansı kademe kademe yükseldi ve yeni sezonda daha da iyi oldu.

Yüzde 82 kutarış yüzdesi

Hırvat kaleci, bu sezon Süper Lig'de 4 maçın tamamında forma giyerken üç maçta kalesini gole kapattı. Tecrübeli eldiven yüzde 82 kutarış yüzdesi yakaladı.

Senin için hazırladığımız haberler