Fenerbahçe’de memnuniyet verici rekabet

31.10.2020 - 12:26 | Son Güncellenme: 31.10.2020 - 12:31

Son dakika Fenerbahçe haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe’de memnuniyet verici rekabet. Kritik haftaları kayıpsız geçen sarı lacivertlilerde forma rekabeti yaşanıyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe’de memnuniyet verici rekabet

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Sezona 18 transfer yaparak giren Fenerbahçe ilk 6 haftada 4 galibiyet 2 beraberlik elde ederek 14 puan topladı. Kritik haftaları kayıpsız geçen sarı lacivertlilerde forma rekabeti yaşanıyor.

Her bölgede en az iki alternatifi bulunan Fenerbahçe’de oyuncular arasında forma savaşı yaşanırken teknik direktör Erol Bulut’u bu durum memnun ediyor. Savunma tandemi için 45 yaşındaki çalıştırıcı geride kalan 6 maçta Tisserand-Lemos, Tisserand-Serdar Aziz, Zanka-Serdar Aziz ve Lemos-Zanka ikililerini tercih etti.

Lemos ile Serdar Aziz formayı alabilmek için büyük rekabete girerken iki oyuncu da hırsı ve isteği ile ön plana çıkıyor. Trabzonspor maçı öncesi bağırsak enfeksiyonu geçiren Serdar kadroya alınamamıştı. Zorlu maçta Lemos görev almış ve başarılı bir performans ortaya koymuştu.

Orta sahada Ozan Tufan, Jose Sosa ve Mert Hakan formayı kapabilmek için yarışa girerken esas mücadele forvet bölgesinde yaşanıyor. Mbwana Samatta’nın 11’deki yeri şimdilik garanti gibi gözükse de Papiss Cisse formayı kapabilmek için zorluyor. Trabzonspor maçının ikinci yarısında oyuna giren Senegalli oyuncu 1 gol 1 asistlik performans sergileyerek teknik heyetin dikkatini çekti.

Takımın daha iyi verim verebileceği kadroyu oturtmaya çalışan teknik direktör Erol Bulut ilerleyen maçlarda sistemde ve bazı oyuncu tercihlerinde değişikliğe gidebilir. 

Sarı lacivertlilerin 45 yaşındaki çalıştırıcısının kafasında Maça ve karşılaşmanın gidişatına göre çift forvetli oyun sistemi ile tıpkı Trabzonspor karşılaşmasının ikinci yarısında olduğu gibi Samatta’yı kanat bölgesine geçirerek Cisse’ye gol bölgesinde görev verme planı bulunuyor.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler