Fenerbahçe'de Mert Müldür için transfer kararı çıktı

08.07.2024 - 10:02 | Son Güncellenme: 08.07.2024 - 10:11

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin oyuncusu Mert Müldür, İtalyanların transfer listesinde. Fenerbahçe'de Jose Mourinho ise Müldür için kararını verdi.

Fenerbahçe'de Mert Müldür için transfer kararı çıktı

Milli futbolcu Mert Müldür, EURO 2024'teki performansı ile dikkat çeken isimler arasında yer aldı. İtalya'dan 3 ekibin Müldür için devreye girmesi ile Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho transfer için kararını yönetime iletti.

İtalyanlar Müldür için yarışta

Sabah'ta yer alan habere göre Mert Müldür'e İtalya'dan ilgi var. Serie A'dan 3 ekibin Müldür'ün transferi için devreye girdiği aktarıldı. 

Mourinho, Müldür'ün kalmasını istiyor

Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho ise Mert Müldür için kararını belirledi. Tecrübeli teknik adam, Fenerbahçe'de yönetime ilettiği raporda Mert Müldür'ün takımda kalmasını istediğini belirtti.

İlgini Çekebilir
Yıldız futbolcu, transferi için Fenerbahçe’ye olumlu cevap verdi
Habere Git

Mert Müldür'ün geçen sezonki performansı

Mer Müldür, geçen sezon başında Sassuolo'dan 3 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer oldu. Sarı-Lacivertli ekip milli futbolcu ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. 25 yaşındaki sağ bek 2023-24 sezonunda ise Fenerbahçe içib 31 maça çıktı ve 1 kez fileleri havalandırırken 4 de asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler