Mesut Özil'in menajeri Aykut Söğüt Fenerbahçe ile Görüşmeye Geliyor

Akın Ungan
14.04.2022 - 17:54 | Son Güncellenme: 14.04.2022 - 18:08

Fenerbahçe'de Mesut Özil'in geleceği merak konusu oldu. Menajer Aykut Söğüt, Sarı-Lacivertliler'de kadro dışı kalan Özil'in durmunu görüşecek. İşte detaylar.

Mesut Özil'in menajeri Aykut Söğüt Fenerbahçe ile Görüşmeye Geliyor

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon belirlenen hedefin altında kalan Fenerbahçe'de Mesut Özil krizi de patlak verdi. Teknik direktör İsmail Kartal ile yaşadığı tartışma üzerine yıldız oyuncu, kadro dışı bırakıldı. Mesut Özil'in takımdaki geleceği ise merak konusu oldu.

Özil'in menajeri görüşmeye gelecek

Mesut Özil cephesinde ise bir gelişme yaşandı. Vole'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, Fenerbahçe yönetimi ile yıldız oyuncunun durumunu görüşmek için 18 Nisan'da Türkiye'ye gelecek.

24 Mart'ta kadro dışı kaldı

Fenerbahçe Kulübü, Mesut Özil ile Ozan Tufan'ın kadro dışı bırakıldığını 24 Mart tarihinde yayınladığı bir açıklama ile duyurmuştu. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Futbol A Takımı oyuncularımız Mesut Özil ve Ozan Tufan, alınan karar gereği kadro dışı bırakılmışlardır"

En golcülerden biri

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Mesut Özil, oynadığı süre zarfında takımın en golcülerinden olmayı başarmıştı. Sarı-Lacivertliler'de 10'ar gol ile en tepede olan Serdar Dursun ve Valencia'nın ardından 9 gol ile gelen Mesut Özil, 2 de asist yaparak toplamda 11 gole direkt katkıda bulundu.

"Top yönetimde"

Mesut Özil'in menajeri Aykut Söğüt, daha önce katıldığı Radyospor canlı yayınında Özgür Sancar'a şu açıklamaları yapmıştı: "Hepimiz göreceğiz. Şu an top yönetimde. Biz savunmamızı yaptık ve bekliyoruz. Şu an soğukkanlı olmak lazım. Zamana bırakıp, sabırlı olmak lazm."

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Ozan Tufan kararı belli oldu
Habere Git

"Kalkıp, ben yarın gidiyorum demez"

"Yaşanan bir olaydan dolayı Mesut kalkıp, ben yarın gidiyorum demez. Mesut Fenerbahçeli olarak geldi. Nasıl bazı yöneticiler, Fenerbahçeli olarak yöneticilik yapıyorsa, Mesut da Fenerbahçeli olarak futbolcuuk yapıyor. Hatalar olabilir."

Senin için hazırladığımız haberler