Fenerbahçe'de Mesut Özil'e kötü haber!

01.04.2022 - 10:45 | Son Güncellenme: 01.04.2022 - 10:49

Fenerbahçe'de Ozan Tufan'la birlikte kadro dışı bırakılan Mesut Özil'e af çıkması gündemde fakat teknik direktör İsmail Kartal'ın düşünceleri olumlu değil. Detaylar haberimizde....

Fenerbahçe'de Mesut Özil'e kötü haber!

Fenerbahçe'de Konyaspor maçının ardından soyunma odasında teknik direktör İsmail Kartal ile tartışan Mesut Özil ve Ozan Tufan kadro dışı bırakılmıştı. İki futbolcu takımdan ayrı olarak Samandıra Tesisleri'nde antrenman yapıyor.

Af gündemde

Sarı lacivertlilerde kadro dışı bırakılan iki futbolcunun geleceği yönetim kurulu toplantısında masaya yatırılacak. 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Mesut Özil'e af çıkması beklenirken, Ozan Tufan'ın kadro dışı durumunun devam edeceği gelen haberler arasında...

Mesut'un işi zor

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Mesut Özil'e af çıksa bile yıldız futbolcunun kadroya girmesi zor görünüyor. İrfan Can, Pelkas ve Arda Güler'den hayli memnun olan İsmail Kartal, Mesut'a yer açmakta zorlanıyor. Ayrıca Mesut Özil'in tavırları da geleceğini olumsuz etkileyen bir başka önemli detay.

İlgini Çekebilir
Flaş iddia | Mesut Özil, İngiltere'ye geri mi dönüyor?
Habere Git

İsmail Kartal Jin-ho Jo'ya hayran kaldı 

Öte yandan Fenerbahçe’nin yeni transferi Güney Koreli futbolcu Jin-ho Jo, A Takım ile çalışmalara başladı. 17 yaşındaki futbolcu, antrenmandaki performansıyla İsmail Kartal’ı adeta mest etti. 

"A Takım'da rahatlıkla oynar"

Orta sahasının her alanında oynaya bilen Jin-ho Jo için Kartal, "Çok iyi kumaşı var, tıpkı Arda Güler gibi. Oyunun iki yönünü de okuyor, topla ilişkisi çok iyi. Fenerbahçe uzun yıllar orta saha aramaz. A Takım'da rahatlıkla oynar. İsak Vural da inanılmaz yetenekleri olan bir futbolcu. Fenerbahçe'yi çok sevmesi mutluluk verici. Henüz 15 yaşında ama fizik kalitesi olağanüstü" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler