Fenerbahçe'de Mevlüt, Mehmet Ekici, Tolgay ve Alper belirsizliği
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Devre arası hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ederken, yolların ayrılması beklenen futbolculardaki belirsizlik devam ediyor.

Son 5 Haber

Enes Ünal'dan Getafe'ye altın başlangıç!

Ismaila Sarr transferinde sıcak gelişme! Galatasaray anlaşmayı sağladı, Palace 60 milyon Euro istedi

Göztepe'de Gouhon kararı! Yeni adresi şaşırttı

Vinzenco Italiano sakatlık yaşayan Trossard'ın son durumunu açıkladı

Aleksey Batrakov: "Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek bir hayaldi"
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Fenerbahçe'de Mevlüt, Mehmet Ekici, Tolgay ve Alper belirsizliği
Devre arası hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ederken, yolların ayrılması beklenen futbolculardaki belirsizlik devam ediyor.
Sarı-Lacivertlilerde sezonun ilk yarısında fazla forma şansı bulamayan Mevlüt Erdinç, Alper Potuk , Mehmet Ekici ve Tolgay Arslan pek çok takımın listesini süslerken 4 futbolcuyla ilgili olarak net bir karar henüz verilmedi.
Mali açıdan sıkıntılı bir durumda bulunan Fenerbahçe'de beklenen transferlerin yapılamaması riskine karşılık Mevlüt Erdinç, Alper Potuk, Mehmet Ekici ve Tolgay Arslan'ı kadroda tutma kararı alındı. Sarı lacivertli kulübün Finansal Fair Play doğrultusunda kamp kadrosunda yer alan futbolcularla ilgili olarak somut bir karar almadığı da gelen haberler arasında yer aldı. Transfer dönemi sonuna kadar ekonomik durumlara göre iç ve dış transferlerin Fenerbahçe'de değişkenlik göstereceği belirtildi.
AJANSSPOR