Fenerbahçe’de milli sevinç

14.10.2020 - 11:21 | Son Güncellenme: 14.10.2020 - 11:25

Son dakika Fenerbahçe haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe forması giyen Altay Bayındır, Ozan Tufan, Ömer Faruk Beyaz ve Enner Valencia’nın milli maç performansları nasıldı? İşte detaylar...

Fenerbahçe’de milli sevinç

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Liglere verilen arada Fenerbahçe’nin 13 oyuncusu milli takımlarında yer aldı. Sarı lacivertlilerde özellikle Altay Bayındır, Ozan Tufan, Ömer Faruk Beyaz ve Enner Valencia’nın performansları yüzleri güldürdü.

Fenerbahçe’de sezona iyi bir performans ile başlayan Altay Bayındır Ümit milli takımımızın İngiltere’ye 2-1 kaybettiği karşılaşmada kurtarışları ile beğeni toplarken yine aynı maçta sarı lacivertliler ile sözleşme uzatıp uzatmayacağı belirsiz olan genç yıldız Ömer Faruk Beyaz da orta sahadaki, hızı çalımları, attığı pasları ve mücadelesi ile dikkatleri çeken oyunculardan oldu.

A milli takımımızın Almanya ve Rusya ile oynadığı karşılaşmalarda Ozan Tufan takımın iyilerinden olurken Ekvador’un Uruguay’ı 4-2 yendiği maçta da Enner Valencia asist yaptı, takımının attığı bir golü hazırladı, mücadelesi, hırsı ve ortaya koyduğu olumlu grafik beğeni kazandı.

Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut ve teknik heyet tarafından milli oyuncular yakından takip edildi. Oyuncuların gösterdikleri performans zorlu takvim öncesi Bulut’u memnun etti.

Senin için hazırladığımız haberler