Fenerbahçe'de Mourinho iki yıldızın acil satılmasını istedi!

28.07.2024 - 10:18 | Son Güncellenme: 29.07.2024 - 17:10

Son dakika Fenerbahçe haberleri. Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'de Teknik Direktör Jose Mourinho, iki futbolcunun acil olarak satılmasına karar verdi.

Fenerbahçe'de Mourinho iki yıldızın acil satılmasını istedi!

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe’de Miguel Crespo ve Miha Zajc krizi büyüyor… Jose Mourinho yeni sezonda takımdan ayrılmasını istediği futbolcuları yönetime bildirirken özellikle iki isim gitmemek için direniyor.

Fenerbahçe'de Crespo ve Zajc krizi

Sarı-Lacivertli ekipte yeni sezonda kadroda düşünülmeyen oyuncular arasında yer alan ve gelen teklifleri geri çevirerek takımda kalmak isteyen Miguel Crespo ve Miha Zajc, krize yol açtı.

İki futbolcunun menajeri ile görüşülecek

Zajc ve Crespo'nun gelen teklifleri kabul etmemesinin ardından Fenerbahçe yönetimi iki futbolcunun menajeri ile görüşme kararı aldı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye Ferdi Kadıoğlu için dev teklif! Fiyat yükselttiler...
Habere Git

Yönetim, iki futbolcu ile ortak noktada buluşup sözleşmelerini bir an önce feshetmek istiyor.

3 oyuncu daha oyun planında yer almıyor

Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho; Miguel Crespo ve, Miha Zajc’ın yanı sıra Ryan Kent, Luan Peres ve Rade Krunic’in de oyun planında yer almayacağını yönetime bildirdi..

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haz 2026 yılına kadar devam eden Zajc, çıktığı 123 maçta 20 gol ve 7 asist kaydetti. 30 Haziran 2025 yılına kadar kontratı bulunan Miguel Crespo ise oynadığı 80 maçta 5 gol ve 7 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler