Güntekin Onay: "Fenerbahçe'de ne iş yapar?"

05.03.2021 - 10:12 | Son Güncellenme: 05.03.2021 - 13:52

Spor yazarı ve beIN Sports programcısı Güntekin Onay, Fenerbahçe ile Antalyaspor arasındaki 1-1'lik maçı analiz etti. Onay, Fenerbahçe'de oynayan Mbwana Samatta'yı eleştirdi. İşte detaylar...

Güntekin Onay: "Fenerbahçe'de ne iş yapar?"

AJANSSPOR-HABER 

Spor yazarı ve yayıncı kuruluş beIN Sports'un programcısı Güntekin Onay, Fenerbahçe ile Antalyaspor arasında oynanan ve 1-1 biten maçı analiz etti. Onay, sarı-lacivertli takımda forma giyen Mbwana Samatta üzerinden Erol Bulut'u eleştirdi. Detaylar haberde...

Güntekin Onay'dan Fenerbahçe eleştirisi

Hürriyet gazetesindeki yazısında Ersun Yanal'ın Fenerbahçe karşısındaki planının kusursuz işlediğini yazan Güntekin Onay, Fenerbahçe'nin ilk 45 dakikada hiçbir şey yapmadığını ve pozisyon üretemediğini dile getirdi.

En iyiler kimlerdi?

Onay, "İkinci yarıda gerçekten çok keyifli ve heyecan seviyesi yüksek bir maç izledik. Fenerbahçe’de Sosa dışında oyuna sonradan giren Valencia ve Szalai en iyilerdi" yorumunu da yaptı.

Onay: "Samatta ne iş yapar?"

Öte yandan Güntekin Onay, Fenerbahçe forması giyen Mbwana Samatta'nın neden oynadığını anlamadığını dile getirdi ve şu eleştiriyi yaptı: 

"Neden 11’de oynadığını anlayamadığım Samatta dün adeta sahada yok gibiydi. Dar alan becerisi yok. Pas kalitesi düşük. Çalım atmıyor. Samatta kalan haftalarda 11’i zor görür kanısındayım. Dün Kadıköy’de oyunun büyük bölümünde Antalyaspor’un savunma organizasyonunu çözemeyen Fenerbahçe bu tip rakipler karşısında risk almadan goller ve pozisyonlar üretemediğini artık görmeli. Erol Bulut, kalan haftalarda hep bu tip rakiplere karşı oynayacak. O yüzden son 30 dakikadaki oyundan ilham almalı."

Erol Bulut ile polemik yaşadı

Fenerbahçe ile yayıncı kuruluş arasında yaşanan gerginlik sürecinde sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Erol Bulut ile deneyimli sunucu Güntekin Onay arasında polemik yaşanmıştı. Kemal Ademi yorumu sebebiyle eleştiri alan Güntekin Onay daha önce, "Erol Bulut ne yazık ki Fenerbahçe’deki oyuncu grubuna ve gündeme hakim değil" diyerek Bulut'un da canlı yayında eleştirisiyle karşılaşmıştı.

GÜNTEKİN ONAY İLE EROL BULUT ARASINDA NELER YAŞANDI? HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Senin için hazırladığımız haberler