Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde'den flaş istek!

17.10.2024 - 09:01 | Son Güncellenme: 17.10.2024 - 09:13

Fenerbahçe'nin 23 yaşındaki Hollandalı futbolcusu Jayden Oosterwolde, sarı lacivertli yönetimden sözleşmesiyle ilgili flaş bir talepte bulundu. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde'den flaş istek!

Fenerbahçe'de 850 bin Euro maaş alan Jayden Oosterwolde'de flaş bir talepte bulundu.

Maaşının 1,5 milyon Euro'ya çıkarılmasını istedi

Sabah'ta yer alan habere göre; 13 resmi maçın tamamında 90 dakika sahada kalan Hollandalı yıldız, maaşının 1.5 milyon Euro'ya çıkarılmasını istedi.

Değerlendirmeye alınacak

Sarı lacivertli yönetim, Ferdi Kadıoğlu gibi İngiltere hayali kuran genç oyuncunun teklifini değerlendirmeye alacağını iletti.

Mourinho kalmasını istedi, teklifler reddedildi

Sezon başında Hollandalı oyuncu, 15 milyon Euro'luk resmi teklif almış ancak teknik direktör Jose Mourinho, oyuncunun takımda kalmasını istediği için gelen teklifler reddedilmişti. Hem sol bek hem de sol stoper olarak oynayabilen futbolcu için ocak ayında gelecek teklifler de değerlendirme dışında tutulacak.

Sözleşmesi 2027'de bitecek

Sözleşmesi 2027 yılında bitecek olan Oosterwolde'yi daha hızlı bulan Mourinho, Çağlar Söyüncü, Bacao, Djiku gibi stoper oyuncuları olmasına rağmen 23 yaşındaki futbolcuyu önümüzdeki süreçte de bu bölgede oynatmaya devam edecek.

Tüm maçların tamamında forma giydi

Mourinho'nun Fenerbahçe'sinde 13 resmi maçın tamamında görev yapan ve 1199 dakika sahada kalan Oosterwolde, İsmail Kartal yönetiminde 43 karşılaşmada 3164 dakika süre almıştı. Hollandalı yetenek, bu maçlarda 2 kez de fileleri havalandırma başarısı göstermişti.

Senin için hazırladığımız haberler