Fenerbahçe’de orta saha Sosa ve Mert Hakan'a emanet

03.01.2021 - 11:57 | Son Güncellenme: 03.01.2021 - 12:09

Fenerbahçe haberleri... Kasımpaşa karşısında 2021'in ilk maçına çıkacak Fenerbahçe'de hastalık ve sakatlıklar can sıkıyor. Koronavirüs olan Ozan takıma dönerken Teknik Direktör Erol Bulut'un orta sahayı Jose Sosa ile Mert Hakan Yandaş'a emanet edeceği belirtildi. Uzun süredir antrenmanlarda bulunmayan Gustavo idmanlara başladı. İşte detaylar...

Fenerbahçe’de orta saha Sosa ve Mert Hakan'a emanet

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Süper Lig’de pazartesi günü Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de Ozan Tufan ve Luiz Gustavo’nun yeniden takıma dönmesi teknik direktör Erol Bulut’u memnun etti.

Ozan ve Gustavo 11'de düşünülmüyor

Orta sahada sıkıntı yaşayan 45 yaşindaki çalıştırıcı koronavirüsü atlatan Ozan Tufan ve rahatsızlığı nedeniyle bir süredir takımla antrenmanlara katılmayan Luiz Gustavo’yu ilk 11’de düşünmüyor. Bulut antrenman eksiği olan iki oyuncuya yedek kulübesinde yer verecek ancak maçın gidişatına göre ikinci yarı oyuna alabilir.

Sosa ve Mert Hakan belirleyici isimler olacak

Genç teknik adamın orta alanda en güvendiği oyuncular Jose Sosa ve Mert Hakan Yandaş. İki futbolcunun göstereceği performansı Fenerbahçe açısından belirleyici olacak.

Sarı lacivertli takım Kasımpaşa ve perşembe günü Aytemiz Alanyaspor’u yenerek zorlu iki karşılaşmayı kayıpsız atlatmayı planlıyor.

Hangi oyuncular forma giyemeyecek?

Tedavi sürecinin ardından takım ile çalışmalara katılan Mbwana Samatta, Enner Valencia ve Mauricio Lemos görev verilmesi halinde forma giyebilecek. Yeniden sakatlanan Tolga Ciğerci, tedavisi devam eden Diego Perotti ve koronavirüs nedeniyle karantina süreci devam eden futbolcular takımdaki yerini alamayacak.

Senin için hazırladığımız haberler