Fenerbahçe'de Özat bombası

20.03.2020 - 18:55 | Son Güncellenme: 20.03.2020 - 18:55

Üst üste kötü geçen iki sezonun ardından yeniden yapılanmaya gidecek olan Fenerbahçe'de operasyon düğmesine basıldı.

Beşiktaş ve Trabzonspor'un camiadan gelen isimlere hoca olarak şans vermesinden sonra F.Bahçe'de gündemine camianın tanıdığı ismi geldi.

Listesine Erol Bulut, Tayfun Korkut'u ekleyen Sarı Lacivertlilerde gündeme gelen son isim Ümit Özat oldu.

Bu sezon NK Celik Zenica ve Adana Demirspor'da görev alan Özat, uzun yıllar Fenerbahçe'de takım kaptanlığı yaptı.

Kanarya ile 100. yıl şampiyonluğu yaşayan 43 yaşındaki futbol adamı teknik direktörlük kariyerinde Ankaragücü, Manisaspor, Elazığspor, Samsunspor, Mersin İdman Yurdu, Gençlerbirliği, Giresunspor ve Adana Demirspor'da görev aldı.

'Hayallerim var ama beklentim yok'

Geçtiğimiz günlerde Ajansspor'a konuşan Özat, "Fenerbahçeli taraftarların sizin hoca olmanız noktasında talebi var. Düşünceniz nedir?" sorusuna "Taraftarın talebi için teşekkür ediyorum. Bunun kararını verecek insanlar bizler değiliz. Hayellarim var. Şu an için bunları konuşmak sağlıklı değil. Fenerbahçe'nin bundan önce olduğu gibi bundan sonrada bu durumdan çıkacak kudreti vardır. Hüseyin Çimşir, Trabzonspor'da başarılı bir şekilde ilerliyor, Sergen Ağabey Beşiktaş'ta daha iyi işler yapacaktır. Her taraftar kendi camiasından bir ismi takımında görmek ister. Bunun için doğru zaman lazım. Nasip kısmet diye bir şey var. Futbol bu? Hayallerim var ama beklentim yok. İşler kötü giderken de çıkıp konuşmak bize bir teknik direktöre yakışmaz." cevabını vermişti.

 AJANSSPOR-

 

Senin için hazırladığımız haberler