Fenerbahçe'de Pelkas gerçeği! Derbide oynamamıştı...

23.11.2021 - 08:56 | Son Güncellenme: 23.11.2021 - 15:17

Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 2-1 mağlup ederken, Yunan futbolcu Dimitre Pelkas maçta forma giymedi.

Fenerbahçe'de Pelkas gerçeği! Derbide oynamamıştı...

DERBİDE DE TERCİH EDİLMEDİ 

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezonun yıldızı olan Dimitris Pelkas, Vitor Pereira'nın göreve gelmesiyle birlikte Fenerbahçe'de gözden düştü. Portekizli çalıştırıcı düzenli olarak forma şansı vermediği Pelkas'ı, Galatasaray derbisinde de tercih etmedi.

DEVRE ARASINDA AYRILIĞA SICAK BAKILIYOR 

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; adı bir süredir transfer dedikodularına karışan Yunan yıldızın devre arasında iyi bir teklif gelmesi halinde muhtemel ayrılığına sıcak bakılıyor.

8 MİLYON EUROLUK TEKLİF İDDİASI 

Geçtiğimiz hafta basına yansıyan haberlerde Dinamo Moskova'nın Dimitris Pelkas için devre arasında Fenerbahçe'ye 8 milyon euroluk teklif sunmaya hazırlandığı iddia edilmişti.

YUNAN BASININDAN LYON SÜRPRİZİ 

Öte yandan Yunan basını ise Fenerbahçe'nin Moussa Dembele transferini Dimitris Pelkas takasıyla gerçekleştireceğini yazmıştı. Sarı-lacivertlilerin Lyon'a Pelkas artı bir miktar bonservis ücreti teklif edildiği belirtilmişti.

MENAJERİNDEN AYRILIK SİNYALİ 

Bu arada Dimitris Pelkas'ın menajeri geride bıraktığımız hafta yaptığı açıklamada oyuncunun Fenerbahçe'de mutlu olduğunu ancak her an her şeyin değişebileceğini belirtmişti.

11 MAÇTA FORMA GİYDİ 

Sarı-lacivertlilerde geçen sezonun yıldızı olan Dimitris Pelkas, Vitor Pereira'nın göreve gelmesiyle birlikte formayı unuttu. Yunan yıldız bu sezon sadece 11 maçta şans bulabildi.

SÖZLEŞMESİ 2023'TE BİTECEK 

Güncel piyasa değeri 7 milyon euro civarında gösterilen Dimitris Pelkas'ın Fenerbahçe ile 2 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Tecrübeli futbolcu, kontratının sonuna kadar sarı-lacivertlilerde kalmak isterse 2023'e kadar 'çubuklu' formayı giyebilecek.

Senin için hazırladığımız haberler