Fenerbahçe'de Perotti telaşı!

05.11.2020 - 09:04 | Son Güncellenme: 05.11.2020 - 09:12

Fenerbahçe’deki kaliteli ve geniş kadro sonrası Erol Bulut’un kararları bekleniyor. Antalyaspor maçıyla takıma katılan Diego Perotti’nin ilk 11’e girmesi halinde kadroda yapılacak tercihler merak ediliyor. Perotti ilk 11'de oynarsa hangi oyuncu yedek kalacak? İşte detaylar...

Fenerbahçe’de Teknik Direktör Erol Bulut, Diego Perotti’nin takıma katılması ile birlikte kadroya yeni bir çözüm bulmak durumunda kalacak.

Antalyaspor maçında ilk kez sarı-lacivertli formayı giyen Arjantinli futbolcu oyuna sonradan girmiş ve penaltı golüyle maçı kazandırmıştı. Kasım ayının sonuna doğru Perotti artık tamamen hazır olacak.

Skorer'in haberine göre yeteneği ve tecrübesi ile lider isimlerden biri olan tecrübeli yıldızın kimin yerine ve nasıl oynayacağı merak ediliyor. Teknik Direktör Erol Bulut performansa göre karar veriyor. Elindeki isimlerin tamamına yakını çok etkili. Perotti’nin oynayabileceği bölgelerde şu anda Valencia ve Pelkas yer alıyor. İki futbolcu son maçta öne çıkan isimlerin başında geliyor.


Pelkas’ın gerçek bölgesi olan orta sahanın merkezine geçmesi durumunda bundan Ozan Tufan ya da Sosa etkilenebilir. Perotti tam olarak hazır olduğunda Valencia’nın yerine forma giyebilir. Ya da diğer kanatta Pelkas’ın bölgesinde olabilir. Ozan’ın Sosa’nın yerine geçme ihtimali de var.

Bu durum gerçekleşirse Pelkas orta sahada görev alacak ve Perotti de Yunan oyuncunun kanattaki yerine geçecek. Anlık form durumu belirleyici olsa da rakibe göre de bu bölgenin şekillenebileceği ifade edildi. Bu nedenle rakibin oyun tarzı da takımın ilk 11’ini belirleyecek.

Senin için hazırladığımız haberler