Fenerbahçe Alexander Sörloth Transferinde İlerledi! Son Gün

Akın Ungan
08.07.2022 - 10:27 | Son Güncellenme: 08.07.2022 - 16:47

Forvet takviyesi isteyen Fenerbahçe gündemine tekrar Alexander Sörloth'u aldı. Sörloth'un da sıcak baktığı F.Bahçe, transfer için son günü belirledi.

Fenerbahçe Alexander Sörloth Transferinde İlerledi! Son Gün

Teknik Direktör Jorge Jesus önderliğinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, forvet transferi konusunda da çalışmalarına devam ediyor. Mariano Diaz ve Gabigol gibi oyunculardan istediği geri dönüşü alamayan Sarı-Lacivertli kulüp, rotasını yeniden Trabzonspor'un eski golcü ismi Alexander Sörloth'a çevirdi.

Fenerbahçe ve Leipzig arasındaki görüşmeler olumlu

Fanatik'in haberine göre Jesus'un onay vermesinin ardından harekete geçen Fenerbahçe yönetimi, oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Bundesliga ekibi Leipzig ile görüşmelere başladı. Sarı-Lacivertliler, görüşmelerde önemli aşama katetti.

Fenerbahçe 14 Temmuz'a kadar bitirmek istiyor

Haberde, Alexander Sörloth'un da Fenerbahçe'den yapılan teklife olumlu baktığı belirtildi. Fenerbahçe'nin ise bu transferi UEFA'ya kadroyu bildireceği son tarih olan 14 Temmuz'a kadar bitirmeyi planladığı ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin listesinden bir isim daha kaçtı!
Habere Git

Geçtiğimiz sezon La Liga temsilcisi Real Sociedad'ta kiralık olarak forma giyen Alexander Sörloth, 42 karşılaşmada görev aldı. 7 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran 26 yaşındaki santrfor, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler