Fenerbahçe'den Bayern Münih'in Yıldızı Sadio Mane'ye Transfer Kancası

03.05.2023 - 10:20 | Son Güncellenme: 03.05.2023 - 10:34

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, Bayern Münih'te kadro dışı bırakılan yıldız isim Sadio Mane için transfer girişimlerine başladığı iddia ediliyor.

Fenerbahçe'den Bayern Münih'in Yıldızı Sadio Mane'ye Transfer Kancası

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 32.haftasında Galatasaray'ın Beşiktaş'a 3-1 yenilmesinin ardından ezeli rakibiyle olan puan farkını 3'e düşüren Fenerbahçe'de transfer çalışmalarına start verildi.

Sadio Mane, Fenerbahçe gündeminde

Galatasaray'ın Beşiktaş'a kaybetmesi üzerine ezeli rakibiyle puan farkını 3'e indiren Sarı Lacivertliler kalan 4 maçta fire vermek istemezken, bir yandan da transfer çalışmalarına yoğunlaştı. Fotomaç'ın haberine göre sarı-lacivertli ekibe Bayern Münih'te kadro dışı bırakılan Sadio Mane ismi önerildi.

Müslüman ülkede oynamak istiyorum dedi!

Takım arkadaşı Sane'ye saldırdığı için Bayern Münih'in göndermek istediği Sadio Mane, Süper Lig'e gelebilir. Müslüman bir ülkede oynamak istediğini söyleyen 31 yaşındaki sol kanat oyuncusu menajerler tarafından Fenerbahçe'ye de önerildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den İrfan Can hamlesi: Özel uçakla...
Habere Git

Karar sezon sonu

Mane'nin yüksek bonservis bedeli sarı-lacivertli yönetimi düşündürse de yıldız futbolcuyla ilgili karar lig bitince verilecek.

Sadio Mane'nin performansı

Mane, bu sezon Bayern Münih formasıyla tüm kulvarlarda 35 maça çıktı ve 12 gol 5 asistlik bir katkı sağladı.

Yumruk atıp, kadro dışı bırakılmıştı

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final maçında Manchester City'e 3-0 elenen Bayern Münih'te Sadio Mane ve Leroy Sane arasında yaşanan kavga gündem olmuştu. Sane'nin yaklaşımından rahatsız olan Mane, maçın ardından soyunma odasında takım arkadaşının üzerine yürüyüp dudağına yumruk atmıştı. Yaşanan olaydan sonra Bayern Münih, Mane'yi geçici olarak kadro dışı bırakmıştı.

Thomas Tuchel, Mane'ye sahip çıktı

Yaşanılan olaydan sonra oyuncusunun yanında olduğunu belirten Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel, "Ben Mane'yi savunmak; onu korumak için buradayım. Onu harika bir profesyonel olarak tanıyorum. Beni onun avukatı olarak görebilirsiniz. Bu olayı geride bıraktık. Mane hiçbir şeyden suçlu değil. Bu hayatta herkesin bir hata yapma şansı olduğunu düşünüyorum. Mane'nin yaptığı biraz fazlaydı ve o da bunu görüp özür diledi." ifadelerini kullanmıştı.

 

Senin için hazırladığımız haberler